Mavis

Gepubliceerd op 4 januari 2019 om 14:47

Als je niet het goede voorbeeld krijgt van je moeder dan is het best lastig dit te leren. Mavis is met 8 weken gevonden en was heel bang. Ze denkt een stoere dame te zijn en kan af en toe blazen. Dit doet ze omdat ze het toch nog wel heel spannend vind. Maar als je haar haar gang laat gaan komt ze los, je hebt toch zeker geen mensen nodig om jezelf te vermaken?. Ze vind het heerlijk te spelen met balletjes en rammel dingen. Ook kan ze lekker stoeien met de andere kittens in het gezin.  Als ze op de bank ligt vindt ze aaien oke maar oppakken hoeft nog niet zo.

Mavis heeft een huisje nodig waarbij de eigenaar geduld heeft. Zich niet af laat schrikken door eventueel geblaas en niet te veel wil knuffelen. Van een sociale kat in huis kan Mavis nog veel leren en dit zou een groot voordeel voor haar zijn. Kinderen is echter wat lastiger omdat die onverwachte bewegingen maken en wel kunnen schrikken van haar pogingen om stoer te doen.

  Ben jij een geduldige persoon die het leuk vind dit avonturiertje te zien opgroeien? Dan kan zit zomaar jouw match zijn.

Mavis klikte goed met Misty en maakte flinke sprongen vooruit. Daarom schreven we een nieuw stukje en maakte we foto's van haar samen met Misty

Van bange en blazende zwerfkitten naar spinnende en speelse lieverd. 

Dat is Mavis. Ze kwam binnen met 8 weken. Blazend en bang samen met haar 4 zusjes. Na 3 weken in een gastgezin is het een wereld van verschil.

Ze kan nog steeds schrikken en wegduiken. Ook blaast ze naar vreemde nog wel. Maar als ze je eenmaal kent laat ze je zien hoe lief ze is. Spinnend valt ze op schoot in slaap en ze is speels als geen ander.  

In het begin is alles nog eng en zal ze afwachtend zijn. en als je haar laat schikken zal ze haar registers open trekken en het je laten weten. Je moet haar rustig benaderen en op den duur zal ze naar je toe komen. 

Haar hulp is haar nieuwsgierigheid. Ze ontdekt graag al is het soms van een afstandje. Dit meisje kan je verbazen in hoe lief en speels ze is. Helemaal als ze samen met een andere kat/kitten zit. In het gastgezin heeft ze 2 oudere kittens en 1 jonger kitten waarmee ze veel optrekt. Elkaar wassen samen in slaap vallen en lekker knuffelen en stoeien. 


Door haar achtergrond en geblaas raden wij het af haar bij kinderen te zetten. Een andere kat is aan te raden omdat ze hier veel van kan leren. Haar vriendinnetje in het huidige gastgezin is Misty. Een rood kitten wat een paar weekjes jonger is. Ook Misty is klaar voor een vast huisje dus het is mogelijk dit fantastische koppel in huis te halen.

 

Ben jij klaar om de wonderlijke Mavis beter te leren kennen en een goed huis te geven? Kom dan snel kennis maken. Ze wacht op je.

 

Mavis is naar een gezin gegaan waar ze 3 kattenbroers heeft. Ze kan daar lekker buiten rondrennen en heet nu Feen.

Instagram: https://www.instagram.com/nino_habibi_shouf_feen/


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Natasja
een jaar geleden

Hier een berichtje van de mama van mavis aka feen. Feen is uitgegroeid als een knap dametje ,erg ondeugend en die als grootste uitdaging in het leven heeft ; zoveel mogelijk eten en dan ook nog het liefste datgene van haar broers. Ze is voor niemand bang en gaat het liefste op onderzoek uit .