Leia en Luke

Gepubliceerd op 4 januari 2019 om 15:20

Heej hallo! Wij zijn Leia(Schildpad) en Luke (wit- zwart).

Het is onbekend hoe oud we precies zijn, maar leeftijd is ook alleen maar een nummer. Wat wel bekend is, is dat we wat schrikachtig zijn, maar als we je kennen komen we dichterbij en durven we zelfs bij je te slapen. Verder zijn we broer en zus maar lijken we niet op elkaar. Leia kan zich goed laten horen en is een ster in achtervolgen en aandacht vragen. Al snapt ze dat nog niet goed, want als je haar aandacht wil geven rent ze weg. Luke is echt een grote broer en speelt ook makkelijker. Hij is qua karakter wat rustiger en zal dus ook veel gebruik maken van fijne mandjes om in te liggen. . We hebben het niet makkelijk gehad, maar zijn echt een leuk setje en geven je ontzettend veel liefde. Andere katten is voor ons geen probleem. We hebben zelfs een van de katers hier in huis omgedoopt tot pleegmama. Al geeft hij helaas geen melk, het is heerlijk bij hem te komen kroelen. En door hem en z’n broer gewassen te worden.

We zijn inmiddels zwaar genoeg voor onze enting en zijn dus bijna toe aan een nieuw avontuur. Een van ons snurkt maar wie dat is, vertellen we je pas als je ons leert kennen. Kom je snel langs?

 

Luke en Leia zijn samen naar een huisje gegaan waar Leia helemaal ontdooit is. Ze hebben daar vol verwondering hun 1e kerst gevierd.

Helaas is Leia na een zeer zware epileptische aanval op 17 mei 2019 overleden. Haar broertje Luke en het gezin waar ze een thuis had gevonden missen haar heel erg.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.