Tess

Gepubliceerd op 30 mei 2019 om 12:05

Kiekeboe! Ik ben Tess. Ik ben het "zusje" van Teddy. Niet echt, want we hebben niet dezelfde papa en mama, maar wel dezelfde mensenmama.

Ik ben heel speels maar vind het ook leuk om bij je te komen zitten en met je haren te knuffelen. Wel ben ik een echt meisje. Dit betekent dat ik een eigen wil heb, flink vocaal kan zijn en af en toe een drama Queen ben.

 

Ik heb een heel boek vol geluiden die ik kan maken. Van heerlijk spinnen tot knorren. En van miauwen tot blije kreetjes. Mijn mensen mama geniet dan ook van de gesprekken die ik soms lijk te voeren.

 

Qua eten ben ik kieskeurig dus voor mij is het heel belangrijk dat ik de tijd krijg om te wennen. Ook kan ik heel angstig reageren, maar als ik je eenmaal ken kom ik veiligheid bij je zoeken.

 

Binnenkort mag ik naar een nieuw huis om daar verder te groeien als de mooie dame die ik nu al aan het worden ben. Het liefst blijf ik samen met mijn "broertje" Teddy. Hij kan me door angstige momenten heen helpen en is mijn beste vriend.  Kan jij mij (ons)een veilig huisje geven en leren jou te vertrouwen?  Bel dan snel!

Onderstaande foto ontving ik in februari 2020


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.