Fez

Gepubliceerd op 13 augustus 2019 om 22:31

Fez, een eigenwijze naam.  Maar wel heel passend. Ik ben namelijk eigenwijs tot op het bot. Ik geniet stil van een afstandje van alles wat er gebeurt.

Soms kom ik zelfs al op 50cm afstand van je staan en kijken. Dat is echt al heel knap van me, want ik was heel erg bozig en bang toen ik gevonden werd.

Ik kan echt al genieten van knuffels die je me geeft. En ren ook steeds minder weg. Ik laat me aaien, ik laat me knuffelen en ik speel hier heerlijk, maar het liefst zou ik in mijn nieuwe huis gaan wennen en spelen.

Ik ben dan misschien geen schootkat of echte knuffelkat, maat ik ben wel echt een speelse en nieuwsgierige kat. Ik wacht vol smart op mijn nieuwe huisje. Mag ik bij jou wonen?

Helaas was Fez geen geliefd katje. Hij heeft een flinke tijd op de site gestaan en ik heb hem op een gegeven moment met pijn in mijn hart in het asiel achtergelaten. Hij was namelijk te dominant aan het worden voor mijn katten. Vanuit het asiel is hij geadopteerd maar ik heb dus geen idee hoe hij nu heet of waar hij terecht gekomen is. Ik hoop dit nog ooit te horen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.