Magnus

Gepubliceerd op 7 augustus 2019 om 22:42

Hoi! Ik ben Magnus. Dat betekend groot. Eigenlijk ben ik maar een klein katertje, maar dat maakt niet zoveel uit.

Mijn oren zijn wel heel groot. En die gebruik ik ook volop. Er is geen moment dat mijn oren echt stil staan. Er is ook zoveel te horen om me heen.

Ik houd ervan om op je schoot/borst te liggen. Ik ga dan lekker spinnen en geniet volop van de aandacht. Wel schrik ik nog dus het is fijn als je mij rustig de tijd geeft om te wennen. In het begin kan ik zelfs nog van je weglopen, maar dit betekend niet dat ik de aandacht niet fijn vind. Purrr

Andere katten vind ik wel lastig. Mijn gastgezin weet niet wat er in mijn verleden gebeurt is maar ik blaas en grom tegen alle andere katten en kitten in mijn gastgezin. Ze zijn dit wel met me aan het oefenen want die andere katten zijn toch ook wel interessant.

Inmiddels durf ik wel al af en toe wat te spelen met ze. Het is dan vaak op een afstandje en soms met de staarten van de oudere katten hier. Dit heb ik in 2 dagen tijd al geleerd dus mijn gastgezin is ervan overtuigd dat ik nog flink zal groeien in dit gedrag.

Vind jij het leuk mij te helpen groeien? Dan maak ik graag kennis. Mijn 1e enting heb ik al gehad dus ik mag meteen mee.

Magnus heeft zijn eigen naam behouden en zit in een huisje zonder andere katten. Hij geniet volop van de aandacht die hij krijgt en komt helemaal uit zijn schulp.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.