Daisy

Gepubliceerd op 10 september 2019 om 22:46

Ik ben op straat gevonden met een geïrriteerd oogje. Ook had ik er al een heel avontuur op zitten want ik ben uit het motorblok van een auto gehaald. Daarom werd er voor mij snel een gastgezin gezocht waar ik kon herstellen en de nodige aandacht kon krijgen. In het begin was ik wat schrikachtig. Ik dook snel weg en zette dan een hoge rug op. Mijn pleegbroertje Raaf hielp mij om mn energie kwijt te kunnen en bij Panda kon ik heerlijk doezelen.

Ik bleek wat meer onder de leden te hebben, maar met veel liefde en zorg ben ik goed opgeknapt. En weer helemaal fit.

 

Ik speel volop en bescherm mijn prooi heel goed. Knuffelen vind ik nog niet altijd leuk. Maar ik sta het steeds meer toe dat je me aait als ik rustig ergens lig. Ik ga dan soms zelfs al spinnen!  Knap he?!

Ik houd ervan om met balletjes te spelen en erop te jagen. Vooral als ze heel zacht zijn en glitters hebben. Maar ook stokjes, veertjes en staarten van andere katten vind ik leuk om mee te spelen.

Kom jij snel een keer kennismaken? Dan kan je ervaren hoe leuk en speels ik ben.

Daisy is 3 x gereserveerd geweest. Eerst voor haar vinders, toen voor iemand uit Amsterdam en uiteindelijk door haar adoptant. Ze heet nu Chica en woont samen met Panda


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.