Panda

Gepubliceerd op 10 september 2019 om 22:50

Miauw,  mijn naam is Panda.  ik ben een verlegen katertje met een lief hartje op mijn neus. Ik houd niet zo van knuffelen, maar ben wel een leuk maatje.

Ik ben een ontdekker en een kat uit de boom kijker. Met andere katten vind ik het leuk om te spelen en te knuffelen. Ik geef ze kopjes en ga luid spinnen.
Ook veertjes, balletjes en hengeltjes zijn heel leuk om mee te spelen.

Zoals ik al eerder zei ben ik geen knuffelkat  ik ben echter wel een goed maatje voor andere katten en ben ook een prater.  Ik miauw best veel en ook grappig. Zo kan ik hele verhalen vertellen.

Een goede krab- en klimpaal is echt iets voor mij, dan kan ik me heerlijk uitleven.

Denk jij dat ik bij jou pas? Dan mag je me altijd komen ontmoeten. Ik heb mijn enting al gehad en kan dus meteen mee. Tot snel! Miauw.

Panda heet nu Bikkel. Ook hij is meermaals gereserveerd. Eerst door mensen die midden in een verhuizing zaten. Toen door iemand die bij  nader inzien toch een knuffelkat wilden en daarna door zijn huidige adoptant. Hij woont samen met Daisy


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Melanie Hoogvliet
2 jaar geleden

Onze toontje lijkt wel een beetje op deze kater. Toen wij hem kochten in het asiel werd ons ook verteld dat het geen knuffel kat was en vooral wilde spelen. Nou daar gingen ze compleet mis ik heb nog nooit een kat gehad die zo graag knuffelt als onze toontje,