Rover

Gepubliceerd op 11 september 2019 om 22:52

Ik ben Rover. In mijn korte leventje heb ik al veel meegemaakt. Flink beroerd kwam ik bij mijn mensen mama, maar zij heeft mij veel liefde, geduld en knuffels gegeven en nu gaat het beter.


Mijn kleur komt op foto's niet altijd goed naar voren.  Het is niet volledig rood maar meer een mix van rood, wit en grijs.

Ik ben echt een schatje! Iedereen die bij mijn mensenmama op visite komt zegt het. 

Eerst wilde ik vooral lekker rennen maar nu kom ik steeds vaker even bij je kijken en soms wat knuffelen.  Wel gebruik ik mijn nageltjes nog best veel. Ook als je me oppakt zet ik ze van schrik uit en probeer ik me vast te grijpen.

Ik kan het goed vinden met de andere kittens en katten in het gezin en geniet ervan om met hun te spelen. Een kattenvriendje is dus geen probleem.

Ik krijg bijna mijn enting en mag daarna naar een nieuw huisje.


Ben jij opzoek naar een beauty die ook nog eens heel schattig is... en ben je niet bang voor mogelijk wat krasjes... kom snel langs en kijk hoe ik je hart verover.

Op de foto was Rover al 6.5 week. Een stuk ouder dan hij eruit zag dus. Inmiddels heet hij Odin en heeft hij een fijn nieuw huisje.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Felice Veenman
2 jaar geleden

Rover, wat ben jij een schatje van een kitten, ik zou zo verliefd op je kunnen worden!

Melanie Hoogvliet
2 jaar geleden

Wat een mooi poesje is Rover het is dat ik er inmiddels al 2 heb waarvan een uit het asiel. Anders had ik dit schatje zo meegenomen.

Deborah
een jaar geleden

Wauw Rover, je bent een schatje!! Een prachtig gekleurde vacht. Zou je zo een huisje willen geven...