Binkie

Gepubliceerd op 27 oktober 2019 om 05:12

Als klein ukkie van een paar uur kwam ik in een gastgezin. Daar liet ik mij heerlijk verzorgen door mijn mensenmamma en op die manier kon ik goed groeien en ben ik het "grote"  kitten geworden wat ik nu ben.

Ik ben opgegroeid met oudere en jongere pleegbroers/zussen, en 2 grote kattenvaders. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik katten gewend ben. Het is heerlijk om met mijn broers en zussen te stoeien maar ook in mijn eentje kan ik me goed vermaken.


Ook ben ik af en toe op visite gegaan bij een hond. Hier was ik niet bang van, maar ik weet niet hoe dit is als ik er langer mee samenwoon.
Doordat mijn mensenmama mij de fles gegeven heeft ben ik ook heel sociaal. Wel wil ik nog af en toe aan vingers sabbelen en soms bijt ik er dan per ongeluk in. Dit wordt mij nu afgeleerd.


Ik deins af en toe terug  van harde geluiden of plotselinge bewegingen. Met genoeg tijd kan ik hieraan leren wennen, maar of het ooit helemaal goed gaat is niet te zeggen.


Ik heb mijn 1e enting al gehad en kan dus bijna weg. Smelt jij als je mij ziet? En ben je op zoek naar een vrolijk  en liefdevol maatje??? Neem dan snel contact op.

Binkie is geadopteerd met een ander kitten en heeft het heel erg naar zijn zin bij zijn nieuwe baasje. Hij is gewoon Binkie blijven heten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.