Kris(je)

Gepubliceerd op 8 december 2019 om 17:55

Heej! Ik ben Krisje, maar wordt ook wel liefkozend Zoef genoemd. Ik ben een echte racer en heel speels. Graag wil ik dan ook wonen in een huisje met een ander(e) kitten/kat.

Toen ik mij mijn gastgezin kwam was ik heel angstig. Maar zoals ik snel ben met rennen ben ik dat ook met schakelen. Ik schrik nog wel van nieuwe dingen maar kan ook heerlijk komen knuffelen. Dit doe ik wel alleen als ik het wil. Opgepakt worden vind ik nog niet fijn, evenals het vastgehouden worden als ik bij je kom liggen. Aaien is wel oké. En hier geniet ik volop van, inclusief spinnen.

Ik kan in het begin heel schrikachtig reageren, maar ken ik je eenmaal dan kom ik graag knuffelen en bij je liggen. Ik zoek je dan echt op.
Ik kom het best tot m'n recht in een huis met nog een of meer andere katten. Daar kan ik dan mee stoeien en die kunnen mij nog nieuwe dingen leren.

Verder moet ik echt de mogelijkheid hebben om los te kunnen gaan. Bij mijn gastgezin ren ik heel de kamer door en speel met alles wat ik tegen kom: balletjes, Krabpaal, veertjes, mn pleegzusjes, andere katten en staarten.  Een echte druktemaker dus. Maar zonder pardon plof ik dan ook ergens neer en val ik in slaap.

Heb jij plek voor een energiek kitten en heb jij een andere kat die daar wel tegen kan? Kom dan snel eens kennismaken. Mijn 1e enting heb ik gehad dus ik kan meteen geadopteerd worden.

Krisje is inmiddels geadopteerd.  Hij heet nu Shinji wat 2e zoon betekend. In zijn nieuwe huis heeft hij 1 grote broer.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
een jaar geleden

Wat een toffe naam! En wat een dropje. Hopelijk vindt hij een tof huisje

Alexandra
een jaar geleden

Oh. Lieve poes. Ik hoop dat je gauw een plekje voor haar vindt. Mijn bejaarde kat deelt helaas niet graag haar huisje. Maar is wel lief.
Https://www.huisvanalex.nl