Vito

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 12:12

Speels,  ondeugend en een doorzetter.  Dat is Vito.  Hij is gevonden toen hij de gunstigste socialisatie leeftijd voorbij was. Maar dat weerhield hem er niet van om bij ons in het gastgezin toch te laten zien dat hij wel te porren is voor spelen, rondrennen met andere katten en af en toe genieten van aaitjes.

Vito heeft wel een paar voorwaarden die hij aan een nieuwe plek stelt. Allereerst moet er een ander kattenmaatje zijn. Hier trekt hij echt naartoe en het helpt hem beter te socialiseren.

Daarnaast zijn we er bijna zeker van dat Vito bij adoptie een terugval in angst kan krijgen. Hierdoor vragen we de nieuwe baasjes om geduld te hebben. Hij kan angstig reageren maar zal uiteindelijk ook bij u speels de kamer verkennen.

Vito houdt ervan om achter veertjes aan te rennen en speelballetjes blijven ook favoriet. Hij houdt niet van knuffelen maar dat doet niets af aan hoe leuk hij is. Dit ventje doet je hart smelten. Owja en als veertjes zijn hart niet winnen, dan gaat de liefde zeker door de maag. Deze lekkerbek geniet van het leven als huiskat.

Heb jij het geduld en een kattenmaatje voor deze dondersteen? Neem dan snel contact op.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.