The pet empire

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 16:26

Via dit blog wil ik jullie graag kennis laten maken met The Pet Empire.  Dit is een webshop waar je geweldige producten vind voor jouw kat(en hond). Van luxe kattenmeubels zoals een design krabpaal tot accessoires en speeltjes. Het is leuk, ziet er goed uit en is ook nog eens  leuk om in huis te hebben.

De spullen die in mocht testen zijn allemaal van District70. District70 heeft stijlvolle, minimalistische producten waarbij functionaliteit niet onder doet voor uiterlijk.  Het zijn stoere producten die goed in de interieurs passen en waar je kat (of ene kleine hond) zeker blij mee is. Het was voor ons en onze katten een plezier deze producten te mogen ontvangen en testen. Hieronder lees je alvast een korte mening over de producten. In een ander blog kom ik er nog verder op terug.

District 70 krabmeubel Orb

Dit kattenkrabmeubel is leuk en speelt. Het ziet er futuristisch uit en is met meerdere van deze meubels te combineren. Onze katten vinden het heerlijk om aan de binnenkant van dit meubel te krabben en zitten er ook graag bovenop. Ze passen er ook in maar dit geeft vaak een hilarische binnenkomst.  Ze passen er in maar het gaat niet zonder slag of stoot. Nu zijn mijn katten ook best flink dus daar kan het aan liggen. Dit zorgt er echter wel voor dat het de perfecte schuilplaats is voor mijn kittens. Ze kruipen heerlijk weg in deze beschermende bol en genieten van de rust die het hen brengt. Je koopt deze gave geheel papieren orb voor € 49,00 via deze link

District 70 mand Nordic bruin

Deze mand past heel goed bij ons interieur. Hij is niet iets lager dan de bank en de katten hebben hierdoor een eigen plekje waar ze naast ons kunnen liggen. de mand oogt heel zacht maar is heel stevig. Hij heeft een stoer uiterlijk en is ook verkrijgbaar in het antraciet/zilver en het wit. 
Zowel mijn eigen katten als de pleegkittens zijn regelmatig in deze mand te vinden. ze passen er goed in en lijken te genieten van het feit dat deze mand niet extreem zacht is. (ik heb nogal aparte katten die te zacht niet kunnen waarderen.)

De mand Nordic bruin shop je hier voor 49,00€

District 70 kattenhuis Casa cognac

Leuk, speels en anders dan anders. Dit item was meteen favoriet bij onze katten. De kittens zijn er wat voorzichtiger mee al zijn de touwtjes wel heel uitnodigend.

Nog voor we dit item hadden neergezet zaten onze katten er al in. In de zak ligt een kussentje waardoor het iets zachter is dan de harde vloer. Het komt geregeld voor dat wij in de ochtend de zak aan de andere kant van de kamer terugvinden. De touwtjes wonnen het dan toch van het in de zak zitten en dat maakt dat dit niet alleen een leuk kattenhuis is maar zeker ook een toegevoegde waarde heeft als het om speelgoed gaat.

Kattenhuis casa is er in deze cognac kleur maar ook in het wit met donkergrijs. De opening is groot genoeg om makkelijk in en uit te kunnen. Hierdoor springen onze katten snel in en uit en wordt dit kattenhuis regelmatig onderdeel van hun achtervolgingen.

 

Je koopt kassenhuis casa cognac via deze link voor 32,00 €

We ontvingen ook nog een leuke krab-speel-ring. Onze katten vinden het heerlijk hierop te hangen en om hem te gebruiken om de nagels te scherpen. 

De kittens vinden de balletjes die erin zitten heel interessant en leven zich dan ook vaak helemaal uit.

 

Je kan bij the pet empire niet alleen terecht voor spullen voor je kat. Ook voor honden van alle leeftijden hebben ze leuke producten. Mijn katten houden van huisjes maar misschien houdt jouw hond wel van een fijn orthopedisch hondenkussen, ideaal om languit op de relaxen.  (p.s. er zijn katten die deze kussens ook fijn vinden)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

rachel
een jaar geleden

wij hebben geen huisdieren maar vind de dingen op de site wel heel erg gaaf!!
https://lafamiliab.nl/

Lodi @lodiblogt.nl
een jaar geleden

Wat een fantastische spullen allemaal, onze kat zou het krabmeubel en speel ring ook fantastisch vinden. Hier heeft hij een krabpaal die bijna op is, dus Thetis wel tijd voor iets nieuws. Ik ga eens kijken.

Krystle/Batboy
een jaar geleden

Ach wat een super leuke mandjes zeg! De onze slaapt altijd op bed dus heeft geen mandje nodig en die van ons gaan er nooit in .

Gabrielle
een jaar geleden

Handig zeg, ik ga het artikel doorsturen naar mijn schoonouders, die hebben drie katten dus dit kan goed van pas komen!

Georgina Lifestyle
een jaar geleden

Jaaaa, The Pet Empire ken ik ook vanuit een samenwerking. Supermooie designspullen van goede kwaliteit verkopen zij. Echt top.

Simone
een jaar geleden

Hele gave spulletjes hebben ze hier voor onze lieve beestjes. Love it!