Verjaardagspost.

Jullie hebben inmiddels al wel gelezen dat ik van post houd. Vorig jaar heb ik op mijn verjaardag 49 kaarten lieve cadeautjes gekregen allemaal heerlijk via de  post. Dit jaar wil ik proberen om dat te overtreffen.

 

ik krijg inmiddels al vaak kaartjes binnen of pakketjes en er staat dan heel groot op verjaardagspost. Deze pakketjes leg ik apart, want ik vind dat ik die pas op mijn verjaardag mag openen. Daarom heb ik van mijn vriend een mooie box gekregen, waar ik ze allemaal in kan doen. Inmiddels heb ik 24 enveloppen ontvangen, sommige kwamen al met de kerst omdat er dan een kerstzegel op kan waarmee je meer kan verzenden, maar zelfs nu de kerstzegels niet meer geldig zijn krijg ik nog steeds pakketjes binnen.

 

Iedere keer als ik weer een envelop binnen krijg begint mijn gezicht te stralen. Want dit betekent dat er weer iemand en moeite heeft genomen om mij een cadeautje te sturen en dit cadeautje kan een kaart zijn of een brief of misschien zelfs een kaartje met wat leuks, zoals stickertjes, een notitie boekje, pennen en al dat soort dingen. Ik bekijk de envelop en vervolgens gaat hij in de bak. Sommige enveloppen zet ik op de foto omdat ze dan via Facebook groep verstuurd zijn, het leuke hiervan is dat je elkaar het hele jaar door kleine cadeautjes kan sturen en de enveloppen zijn vaak ook heel mooi versierd.

Ik heb inmiddels al 24 enveloppen dit is natuurlijk nog lang niet de 49 die ik vorig jaar had. Daarom hoop ik dat jullie als lezers eventueel ook een envelop zouden willen sturen, mijn adres kan je vinden bij de contactpagina. Ik kijk ernaar uit om je envelop te ontvangen, zet er wel even op dat het om verjaardagspost gaat want anders maak ik hem misschien nu al open in plaats van op 19 januari.

Ik kan wel een beeld schetsen van het vorig jaar ging bij het openen van de enveloppen. Ik zit dan namelijk helemaal blij op de bank en heb de bak met enveloppen voor me.  Vervolgens maak ik alle enveloppen één voor één open en neem de tijd om ze te bekijken en om te kijken wat er aan cadeautjes in zit of wat er op de kaart geschreven staat. Daarna leg ik de envelop op het stapeltje van de facebookgroep waar die vandaan komt. Zo zit ik in veel postgroepen en in een Bullet journal groep, waardoor ik dus van meerdere groepen cadeautjes in een envelop ontvang.

Om te zorgen dat ik iedereen kan bedanken, maak ik daarna een foto van mijn enveloppen en de inhoud en plaats die op de desbetreffende groep. Het leuke is van iedereen bij elkaar gaat zeggen oh wat een leuke envelop heb je gestuurd of wat een leuke kaart. Hierdoor word ik dus niet alleen zelf blij van mijn post, maar anderen zien de foto en worden er ook blij van.

Als ik alle enveloppen op de foto heb gezet gaan de goodies die erbij zitten op het dressoir, want daar leg ik alle verjaardagscadeautjes neer en de kaartjes hang ik op op de deur naar de woonkamer. Meestal heb ik twee kanten van de deur nodig, want als ik er meerdere krijg dan kan ik heel de deur volhangen en dan ga ik aan de achterkant gewoon lekker verder.

 

Deze kaarten blijven minstens 2 weken hangen zodat ik iedere keer als ik naar beneden kom of naar boven ga, door de deur, heel blij wordt van alles wat ik van mensen heb gekregen. Gewoon de gedachte dat mensen de tijd hebben genomen om iets naar mij te sturen is al helemaal geweldig.

Mocht je nu enthousiast zijn geworden en denken Ik wil ook iets sturen Kijk even bij mijn contactinformatie zodat je weet wat mijn adres is en vergeet niet op de envelop te melden dat het om verjaardagspost gaat.

Ik zal als mijn verjaardag voorbij is en de visite allemaal weer weg is een blog schrijven over wat ik allemaal in de enveloppen had en welke kaartjes erin zaten. Ik kan je nu al beloven dat dit een feestelijk blog wordt, fijne dag nog.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.