Hallo!
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Mijn naam is Laura. Ik ben 27 jaar jong/oud, het is maar net hoe je het ziet. Ik woon met mijn vriend in een rijtjeshuis, maar zijn droom is om ooit vrijstaand te wonen.  Ik ben een actieve meid als het gaat om creatief zijn. Ik probeer het liefst zoveel mogelijk uit en heb tig ideeën in mijn telefoon staan. Mijn Knutselkamer is ontploft dus ik sleep zo nu en dan een doos of tas met spullen mee naar beneden om daar los te gaan. Op de pagina DIY zal ik af en toe projecten delen. Verder houd ik van zingen en post. 

Iedere vrijdagavond zing ik bij een koor in Nuenen en bijna iedere dag ontvang ik post. dan heb ik het niet over die digitale mailtjes, al zit daar mijn mailbox ook vaak vol. Nee ik heb het over echte post. Brieven, ansichtkaarten, wenskaarten, pocketletters, pakketjes, tagbooks enz. Ik ben ook een fanatiek postcrosser en van plan om dit jaar over de 150 verzonden kaarten heen te gaan. (ik ben een jaar geleden begonnen dus het moet lukken). Meer over wat ik in mijn brievenbus vind, kan je lezen in de blogs op de pagina mailbox.

Iedere vrijdagavond zing ik bij een koor in Nuenen en bijna iedere dag ontvang ik post. dan heb ik het niet over die digitale mailtjes, al zit daar mijn mailbox ook vaak vol. Nee ik heb het over echte post. Brieven, ansichtkaarten, wenskaarten, pocketletters, pakketjes, tagbooks enz. Ik ben ook een fanatiek postcrosser en van plan om dit jaar over de 150 verzonden kaarten heen te gaan. (ik ben een jaar geleden begonnen dus het moet lukken). Meer over wat ik in mijn brievenbus vind, kan je lezen in de blogs op de pagina mailbox.

Mijn vriend en ik wonen niet alleen in ons huis. We hebben 2 schatten van katten, 3 konijnen en 20 vissen. De vissen zitten in de vijver die we bij het huis overkochten. Zij zijn de hobby van mijn vriend. De konijnen zijn mijn ding. Ik hielp in het asiel op de konijnenafdeling en werd opslag verliefd op een klein konijntje. Dibby mocht na veel vragen en overhalen mee naar huis. Een konijn moet je echter nooit alleen zetten dus na een half jaar (Dibby was inmiddels 8 maanden en geholpen) kwam Pixie erbij. Pixie is 1 jaar ouder en een flink stuk groter. Nummer 3 kwam toen die als vondeling zijn weg vond naar ons. Na 2 weken wachten op een eigenaar mocht hij blijven. We hebben hem Ploef genoemd omdat hij zo pluizig is. Met z'n drieën hebben ze het heel fijn en ze krijgen binnenkort een nieuw hok om vaker binkies te maken.  De katten is een ander verhaal. Maar als je dat wil lezen verwijs ik je door naar de pagina catmom.

In 2018 ben ik begonnen met het trainen voor de beklimming van de Mont Ventoux. Een hele uitdaging want sportief ben ik allerminst. Die genen heeft mijn broertje gekregen. Ik ben dan ook niet de slankste en medicijnen die ik gehad heb hebben daar ook een bijdrage aan gedaan. In 2018 ben ik 7 kg afgevallen en ik hoop dit door te kunnen zetten in 2019. 

Zo nu heb je al een beetje een idee wie ik ben. Op de pagina 1000 vragen zal ik vaker iets vertellen en kan je meer over mij te weten komen. 

 

Veel leesplezier op mijn blog en tot snel!

Owja, ik heb ook asperger(een vorm van autisme), ben perfectionistisch met faalangst,  wil graag sociaal zijn en ben hooggevoellig. Perfecte combinatie toch?

(Nu ga ik 2 stoeiende katers uit elkaar halen voor ze iets omstoten)