1000 vragen aan mijzelf

En mogelijk nog meer...

Een tijd terug zat er bij de flow een boekje waarin 1000 vragen te vinden waren die je aan jezelf kon stellen. Ik heb dit getal door 52 gedeeld en ben van plan iedere donderdag opnieuw 20 vragen te beantwoorden.

Op die manier kan ik dan in een jaar tijd alle vragen beantwoorden. De 1e reeks vragen zal ik op donderdag 10 januari beantwoorden en op donderdag 26 december komt een terugblik online.

Na ieder blog zal ik ook aan jullie vragen een vraag te beantwoorden. Natuurlijk mag je altijd een reactie achterlaten of eventueel een vervolgvraag/extra vraag stellen. Dat is geen probleem en wie weet beantwoord ik hem wel.

De reden dat ik voor donderdag kies is omdat ik via mijn eigen Instagram een tijd terug gestart ben met #reallifethursday. De dag dat mensen dingen kunnen vragen en ik het echte leven laat zien. Dit als tegengeluid op al die gepolijste levens die iedereen altijd maar op social media laat zien. Vandaar dat ik mijn best zal doen de vragen zo eerlijk en oprecht mogelijk te beantwoorden. 

Veel leesplezier en aan het eind ken je me vast beter.