1000 vragen aan mijzelf

En mogelijk nog meer...

Een tijd terug zat er bij de flow een boekje waarin 1000 vragen te vinden waren die je aan jezelf kon stellen.  Ik besloot dat dit een mooie manier was om mijzelf beter te leren kennen en mijzelf aan jullie voor te stellen. In eerste instantie was het het plan om iedere week op donderdag een blog nline te zetten, maar door omstandigheden heeft mijn blog een tijdje stil gelegen. Daarom geen vaste dag meer dat dit blog online komt. 

Na ieder blog zal ik ook aan jullie vragen een vraag te beantwoorden. Natuurlijk mag je altijd een reactie achterlaten of eventueel een vervolgvraag/extra vraag stellen. Dat is geen probleem en wie weet beantwoord ik hem wel.

De reden dat ik in 1e instantie voor donderdag koos is omdat ik via mijn eigen Instagram bezig was met #reallifethursday. De dag dat mensen dingen mochten vragen en ik het echte leven liet zien. Dit als tegengeluid op al die gepolijste levens die iedereen altijd maar op social media laat zien. Dit zorgt ervoor dat ik mijn best zal doen de vragen zo eerlijk en oprecht mogelijk te beantwoorden. 

Veel leesplezier en aan het eind ken je me vast beter.