1000 vragen [5]

Gepubliceerd op 7 februari 2019 om 10:09

20 nieuwe vragen die ons brengen tot 1/10 deel van de vragenlijst. Ik geef deze week antwoord op wat persoonlijkere vragen. Past goed bij deze donderdag. Hieronder volgen vraag 81 tot en met 100 en op instagram ga ik door met het beantwoorden van jullie vragen. Stel ze via mijn storie en ik zal er eerlijk, zo eerlijk mogelijk, antwoord op geven. 

81. Wat zou je doen als je vijf jaar in de gevangenis zat?

Ik denk dat ik helemaal gek zou worden. Ik kan heel slecht mijzelf bezig houden. En 3 dagen zonder mijn vriend zorgt er al voor dat ik overprikkeld ben. dus 5 jaar...

 

82. Waar werd je vroeger blij van?

Ik denk net als alle kinderen van snoep. En de efteling. Dat geldt nu nog steeds trouwens. 

83. In welke outfit voel je je mooi?

Ik voelde me mooi toen ik mijn vriend van het vliegveld ging halen. Maar ook als ik mijn nieuwe vestje draag.  Dit vestje heb ik ooit gekregen en ik vind het zelf heel leuk. zwarte broek en shirtje eronder en dan ben ik klaar om te stralen.

 

84. Wat ligt er op je nachtkastje?

Op mijn nachtkastje liggen momenteel wat boeken, een doosje om mijn brillen in te bewaren.  Verder heb ik er een elastiekje liggen, mijn oplader voor mijn telefoon, neusspray en een wc-rol. Dit is nog een restant van de flinke griep die ik eind vorig jaar gehad heb.

85.Hoe geduldig ben je?

Ik kan geduldig zijn. Ik kan ook heel makkelijk mijn geduld verliezen. Vooral als het gaat om dingen waar ik nu antwoord op wil of die als verrassing zijn.

 

86.Wie is jouw gevallen held?

Ik weet hier zo geen antwoord op. dat betekend dat ik deze vraag ga bewaren en er later nog op terug kom. 

 

87. Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent?

Ik weet dat het niet zou moeten maar er staan inderdaad enkele foto's op die, wanneer ze in de handen van kwaadwillende vallen, tegen mij gebruikt kunnen worden.  En nu ik dit hier zo type denk ik dat ik ze maar eens eraf ga gooien.

 

88. Wie van je vrienden ken je het langst?

Ik denk dat dit Iris is. Ik ken haar sinds 2010 ofzo. Dat is dus al zo'n 9 jaar. We hebben bijna een jubileum te vieren. 

 

89. Mediteer je graag?

Ik heb dit nog niet vaak gedaan al zou ik het wel graag vaker willen doen. Ik merk dat ik er de tijd niet voor neem.

 

90.Hoe pep je jezelf op na een rotdag?

Afgelopen maandag deed ik dat door ondanks de vele prikkels toch nog naar de spinningles te gaan. Dit pepte mij heel erg op waardoor ik me weer een stuk beter voelde. Verder kunnen een bad of knuffelen met mijn dieren flink helpen.

 

91. Wat is je favoriete boek?

Ik blijf altijd perenbomen bloeien wit mooi vinden en uit mijn jeugd vind ik soraya verstekelingen naar het geluk het mooiste.

92. Met wie whatsapp je het meest?

Met mijn vriendje en mijn moeder. 

 

93. Zeg je vaker ja of nee?

Ik zeg te vaak ja. Dit moet ik wat minder gaan doen. Als iemand nog goede tips heeft hiervoor dan hoor ik het graag. 

 

94. Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?

Helaas wel ja. Ik hoop dat dit niet meer gebeurt maar mensen hebben altijd iets te klagen of zeuren nodig dus het zal heus nog wel gebeuren. 

 

95. Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?

Momenteel werk ik niet. Dit is helaas niet iets waar ik blij mee ben. Het liefst zou ik graag toch werken. In mijn vrije tijd wil ik graag bloggen, creatief bezig zijn en genieten.

 

96. Kun je goed autorijden?

Ik kan redelijk goed auto rijden. Helaas door mijn prikkels, vorige medicijnen en momenteel mijn arm rijd ik niet vaak. Ik merk dat ik het vaak wat eng vind. 

 

97. Wil je dat mensen je aardig vinden?

Ja ik wil niets liever dan dit. Helaas is dit niet altijd mogelijk maar dit accepteren is voor mij nog wat lastig.

 

98. Wat had je anders moeten doen in liefdesleven?

Ik had jaren terug wat minder naïef mogen zijn. Dit hebben jongens helaas vaak gezien als een mogelijkheid om mij te gebruiken voor hun eigen gewin.  Hier wil ik sowieso nu meer op letten.

 

99.Wat doe je het liefst op een avondje uit? 

Het liefst zou ik op een avondje uit lekker uit eten gaan en daarna een gezellige film kijken thuis op de bank. Ik zou het heerlijk vinden om gewoon gezellig samen te zijn.

100. Heb je ooit de wet overtreden?

Ik rij wel eens te hard ja. En soms loop ik ook door het rood. Meestal omdat mijn vriend me dan een soort van overhaalt om dit te doen. Maar verder ben ik eigenlijk veel te braaf. 

We hebben nu al 100 van deze vragen gehad. Nog 900 te gaan. Laa op instagram in mijn verhaal een reactie achter en ik zal proberen eerlijk te antwoorden. 

Mijn vraag aan jullie: Wie is jullie gevallen held?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

henk
2 jaar geleden

Leuke vragen/antwoorden weer! Vroeger als kind vond ik Bassie &Adriaan erg leuk, maar als je bassie nu ziet is het allesbehalve een kinderviend

Girls-Things
2 jaar geleden

Wat een grappige en leuke vragen. Gevallen held? Wat bedoelen ze daar mee? Haha.

nicole orriens
2 jaar geleden

Jeetje, 5 jaar in de gevangenis. Dan zou ik denk ik proberen om online een opleiding te volgen en de tijd nuttig gebruiken op die manier.

Sandra
2 jaar geleden

Wat leuk om je zo wat beter te leren kennen!

Lizzie
2 jaar geleden

ik zou niet weten wat er met gevallen held wordt bedoeld hahah.

Henk
2 jaar geleden

Een gevallen held is iemand die van zijn/ haar voetstuk is gevallen. 5 jaar gevangenisstraf zou 5 jaar geen bergvakanties betekenen. Dan hou ik me maar heel saai aan de wet

nicole orriens
2 jaar geleden

Hmm, snoep! Daar werd ik ook blij van. En ook van patat trouwens!

Luc van de Wiel
2 jaar geleden

Wat is hier fascinerender: de vragen of de antwoorden... :)

Angeliek Nelissen
2 jaar geleden

Wat leuk om dat over jou te lezen.

frederique
2 jaar geleden

Heel veel politieke leiders. Die zijn vaak teleurstellend. Aan het begin lijken ze de held te zijn die je nodig hebt en poef - blijft niets meer van over

Mandy
2 jaar geleden

Echt leuke blogs dit Laura! Ik heb geen flauw idee wat een gevallen held is, oeps..

Janet
2 jaar geleden

Leuke vragen. Mijn favoriete outfit is een leuk jurkje met hakken eronder, heerlijk! Mijn gevallen held?? Geen idee.

Rory
2 jaar geleden

Gevallen held? Dat kan ik niet zo snel bedenken. Wel kan ik mij nog enkele gevallen herinneren van mensen die mij intens hebben teleurgesteld. Doe je mij onrecht aan? Dan vergeet ik dat nooit. Het komt dan - over het algemeen - ook nooit meer goed. Dat laatste begint, naarmate ik ouder word maar ook sinds ik moeder ben geworden steeds meer te slijten. Alsof ik wat 'losser' word.