1000 vragen [6]

Gepubliceerd op 20 februari 2019 om 08:40

Vorige week was het niet gelukt om een blog te schrijven. Dat is jullie geluk voor deze week, want nu krijgen jullie vandaag en morgen een blog. Vandaag vraag 101 tot en met 120 en morgen 121 tot en met 140. Veel leesplezier. 

101. Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?

Ze kloppen niet echt. Ik ben vaak maar half de dingen die erbij staan. Zo ben ik soms wel verstandig maar vaak weet ik dat ik iets wel of niet moet doen, maar let ik daar niet op. 
Ik kan wel heel voorzichtig zijn, vooral als het gaat om hoe ik met mensen om ga. Ik wil ze niet kwetsen. Maar Zelf wordt ik wel vaak gekwetst.
Verder ben ik totaal niet vrekkig en geef ik juist te veel uit en zo zijn er nog tig dingen 

102. Welke kleur overheerst in je kledingkast?

Ik heb veel donkere kleding maar ben aan het proberen er meer kleur in te krijgen. Ik heb naast zwart vooral blauwe en rode tinten in mijn kast. 

 

103. Haal je alles uit een dag?

Vaak niet. Ik merk dat mijn energie totaal niet is wat het zou moeten zijn. Helaas zorgt dit ervoor dat ik vaak niet alle kan doen wat ik zou willen doen.

 

104. Hoeveel tv-series volg je?

Ik volg er niet zo veel. Ik ben nu bezig met de serie Awkward op Videoland. Deze is gek genoeg best interessant. 
Tevens Volg ik verder Expeditie robinson en Wie is de mol.  Verder kijk ik was series op Netflix

 

105. Waarin wil je altijd kind blijven?

In de manier waarop ik kan genieten van sommige dingen. Zo kan ik heerlijk genieten van bijvoorbeeld een parade in Disneyland, de attracties in de Efteling of het krijgen van post. 

106. Kun je een week zonder internet? 

Ik denk dat ik dit wel zou kunnen. Alleen dan moet de omgeving er ook wel naar zijn. Als je mij in een mooi natuurpark zou zetten  zou ik dit makkelijk kunnen doen. Het nadeel is dat je dan jezelf wel afsluit want tegenwoordig zit iedereen op internet. Hierdoor zou jij dan de enige zijn en geloof me, ik heb ooit een dag zonder gedaan, mijn boek was zo uit want zelfs in de pauze zat iedereen op zijn telefoon. 

107. Wie kent jou het best?

Ik denk dat mijn vriend mij het beste kent. We wonen ook al bijna 4.5 jaar samen en hebben al 7,5 jaar een relatie.

 

108. Wat is het minst vervelende huishoudelijke klusje?

pff... minst vervelende, dat is een lastige. Ik ben totaal niet van het huishouden. Ik zou dan zeggen dat het minst vervelende is het verschonen van de kattenbakken. Dit is natuurlijk geen fijn klusje maar het is makkelijk en mijn katten waarderen het enorm.  Zodra ik klaar ben maken de katten graag weer gebruik van de schone bak. Het liefst echt op het moment dat ik net klaar ben. Ach het is hun manier van dankjewel zeggen. 

 

 

109 Ben je wel eens teleurgesteld in mensen?

Ik ben helaas vaak teleurgesteld in mensen en door mensen. Ik denk dat ik vaak te goedgelovig ben en dat mensen hier nogal makkelijk misbruik van maken.

 

110. Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?

Ik slaap eindelijk een keer uit. Dan ontbijt ik met verse broodjes en ga ik eerst eens tuk wandelen. Daarna ga ik lekker bloggen en wat knutselen. Ik schrijf wat kaartjes en knuffel met de katten. De dag sluit ik af met een lekker bad en dan geniet ik van de heerlijke geur van mijn badschuim. Natuurlijk krijg ik tussendoor wat knuffels van mijn vriend. 

 

111. Ben je trots op jezelf?

Minder dan ik zou moeten zijn. Dit heeft te maken met mijn zelfbeeld. 

 

112. Welk nutteloos talent bezit je?

Ik ben heel goed in het onthouden van dingen. Maar dan ook echt in detail. Dit kan soms handig zijn omdat mijn vriend veel vergeet, maar het is ook heel vervelend. 

 

113. Heb je losse eindjes in je leven?

Ik denk dat iedereen dit wel heeft. Ik heb nog wat schulden open staan en wat contacten met mensen die ik liever zou verbreken maar waarvan ik weet dat dit eigenlijk geen optie is.

 

114. Waarom drink je (geen) alcohol?

Ik drink geen alcohol omdat ik er geen behoefte aan heb. Ik kan zonder ook plezier hebben en als ik wel drink dan heb ik minder last van mijn prikkels. Het nadeel daarvan is dat ik de dag erop me brakker voel dan zou moeten. Ik ben dan namelijk te lang doorgegaan en heb dus veel te veel prikkels binnengekregen. Dus ook daarom drink ik niet, want zelfs na 1 glas heb ik dit al.

 

115. Van welke spullen word je blij?

Van post, knutselspullen en snoeppapier. 

 

116. Heb je al naar de wolken gekeken vandaag? 

Nog niet. Het is nu half 8 in de ochtend. toen ik om half 3 wakker werd had ik geen zin om naar buiten te kijken. Misschien dat ik vanmiddag nog even naar de lucht kijk. Of er dan wolken zijn weet ik nog niet, dat zie ik dan wel.

 

117. Welk woord zeg je te vaak?

Mijn vriend wees mij er laatst op dat ik te vaak zeg: "Hoe en wat". Dit is mijn go to zin als ik iets nog niet zeker weet.

 

118. Sta je graag in de spotlights?

Nee totaal niet. Al lijkt het daar soms niet op. Als ik op het podium sta om op te treden dan kan ik daar intens van genieten.  Zo geniet ik ook intens van mijn optreden op het filmpje hieronder. 

119. Waar moet je vaker de tijd voor nemen?

Ik moet vaker de tijd voor mezelf nemen. Dit doe ik veel te weinig. Ook moet ik meer tijd voor mij en mijn vriendje nemen. We moeten echt datenights plannen. 

 

120. Zijn mensen van nature goed?

Ik denk dat een mens, als hij geboren wordt, geen slecht iemand is. Ik ben er wel van overtuigd dat mensen door hun omgeving en opvoeding slechter of beter worden. Dus als iemand slechte dingen doet dan zal ik dit ook zoeken in de opvoeding.

 

Dit waren de inhaalvragen van de afgelopen week. Morgen komt er al weer een nieuwe 1000 vragen online. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden en of jullie nog vragen aan mij hebben.

 

Veel liefs,

Laura


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.