1000 vragen [7]

Gepubliceerd op 21 februari 2019 om 07:00

Het is weer tijd voor een nieuwe 1000 vragen aan jezelf. Vandaag staan vraag 121 tot en met 140 op het programma. 20 vragen over het doen en laten van de mol ;) Neehoor, 20 vragen over mij. Over oud zeer, laatste 10-tje, mijn favoriete dag van de week en mijn liefdes. Veel leesplezier

 

 1. Verkies je weleens je werk boven de liefde?

Ik heb momenteel geen werk maar ik weet wel dat ik er nu soms voor kies om te bloggen in plaats van samen met mijn vriend zijn. Dit omdat mijn blog mij ook kan helpen om mijn hoofd leeg te maken.

 

 1. Waarvoor ben je je ouders dankbaar?

Voor de steun die ze me geven. Niet alleen voor de zware tijden in mijn leven maar ook voor nu met het trainen voor de Mont Ventoux. En ook omdat ik ze altijd kan bellen als ik ze nodig heb.

 

 1. Zeg jij altijd wat je denkt?

Nee, ik wil nooit iemand kwetsen. Soms doe ik dit onbewust, maar het is nooit mijn intentie.

 

 1. Heb je vaak de tv aan zonder dat je kijkt?

De tv staat hier redelijk vaak aan terwijl we niet kijken. Vooral omdat mijn vriend dit doet. Maar ik moet schuld bekennen, dit blog schrijf ik met de serie awkward op de achtergrond.

 

 1. Welk oud zeer heb je? (een oud verdriet)

Ik heb nog best wel wat verdriet van de pesterijen die ik meegemaakt heb. Dit heeft flink zijn sporen nagelaten. Verder heb ik ook nog verdriet van het overlijden van enkele dierbaren.

 

 1. Wat koop je van je laatste tien euro?

Een goed boek (al zijn die vaak duurder) Of een  hele fijne pen en een mooi dagboek

 

 1. Word je snel verliefd?

Snel verliefd? Nee. Snel in de war over mijn gevoelens? Ja. En zeker als het gaat om blije en goede gevoelens.

 1. Waar denk je aan voordat je in slaap valt?

Aan mijn vriend. Vaak lig ik dan in zijn armen en kan ik heerlijk ontspannen. Moeilijk om daar dan niet aan te denken.

 1. Wat is je favoriete dag van de week?

Ow dit is een moeilijke, ik zou het zo niet weten.  Ik denk dat ik de vrijdag wel het fijnste vind. Dan heb ik namelijk koor en ik houd ervan om te zingen en ik houd ook echt van die groep. Het maakt ze namelijk niet uit dat ik anders ben, mede omdat we allemaal anders zijn in die groep.

 1. Wat is je grootste overwinning?

Mijn grootste overwinning moet nog komen, maar voor nu is dat het zeggen dat ik deel wil nemen aan de Mont Ventoux. Ik was namelijk super bang dat ik het fout zou doen en dat ik zou falen.

 

 1. Met welke beroemdheid zou je een dag willen doorbrengen?

Ik zou graag een dag willen doorbrengen met Oprah Winfrey. Ik denk dat ze me zou kunnen helpen met een hoop vragen die ik heb.

 

 1. Ben je weleens verliefd geweest op een (onbereikbare) beroemdheid?

Ik had in 2003 een crush op Jamai, ik was een van de weinige omdat iedereen weg was van Jim. Ook heb ik een crush gehad op Freek Bartels. Bij beide niet zozeer om wie ze zijn of hoe ze zijn maar om de zangstem die ze hebben, zo heb ik ook een zangstem-crush op man die in Mulan zingt. Wat een stem!

 1. Wat is je droom beroep?

In 1000 vragen aan mijzelf [2] heb ik hier al over geschreven. Ik zou graag een eigen winkeltje hebben. Meer hierover lees je hier.

 1. Vraag je makkelijk om hulp?

 Ik ben dit meer en meer gaan leren. Maar vind het nog steeds moeilijk. Ik weet inmiddels wel dat ik soms echt hulp moet vragen. Makkelijker wordt het er niet op. 

 1. Wat kun je maar niet weggooien?

Mijn oude kleding die niet meer past. Ik blijf namelijk hopen dat dit ooit nog gaan passen. Stiekem doen meer mensen dat denk ik. Je blijft toch hopen op iets wat was.

 1. Welke site bezoek je dagelijks?

Facebook, en mijn eigen blog. Maar ook mijn mail, en 2 nieuwssites.

 1. Zijn de beste dingen in het leven gratis?

Niet alle beste dingen in het leven zijn gratis. Maar het zijn sommige kleine dingen die gratis zijn en die heel veel betekenen. En daar gaat het vooral om. Je moet vooral die kleine dingen zien en dan leer je dat veel goede dingen in het leven toch wel gratis zijn.

 1. Heb je wel eens iets gestolen?

Ik heb wel eens wat geld uit ons spaarpotje gepakt.  Is dit ech stelen? Het was voor iets anders bedoeld maar is wel ons spaarpotje dus dan kan het misschien toch door de beugel. 

 1. Welk gerecht schotel je gasten vaak voor?

Ik heb niet zo vaak gasten dus dit is een hele moeilijke. Meestal iets van chipjes denk ik want zo vaak komt er niet iemand voor het avond eten bij ons.

 1. In welke winkel wil je wel één minuut gratis winkelen?

In de serviceshop bij de plus in ons dorp. Heerlijke boeken en kaartjes hebben ze daar.

Dit waren dan weer 20 vragen. Het schiet al lekker op zo. Ik ben benieuwd of er dingen tussen zitten die jullie echt niet van mijn gedacht hadden. Oftewel Mijn vraag voor jullie: Hoe zien jullie mij?

 

Veel liefs, Laura


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

nicole orriens
2 jaar geleden

Bij mijn oudere buren hadden ze vroeger ook altijd de tv aan staan. Dat doe ik zelf eigenlijk nooit, want ik vind het niet gezellig en onrustig.

Maaike | Travelbliss
2 jaar geleden

Wat leuk die vragen aan jezelf en wat grappig dat je schrijven zo leuk vind en je laatste geld daar ook in zou investeren.

Melissa
2 jaar geleden

Leuk om je zo steeds beter te leren kennen. Mijn favo dag is zaterdag lekker ontspannen ontbijten en niet echt plannen.

Saskia
2 jaar geleden

mooie openhartige antwoorden op de vragen hoor.

Francis | Mamazetkoers
2 jaar geleden

Wat een leuke rubriek heb je! Tof dat je zulke persoonlijke antwoorden deelt elke keer.

Neeltje
2 jaar geleden

Leuk om op deze manier iemand beter te leren kennen!

Janet
2 jaar geleden

Ik vind dit altijd zulke leuke vragen. Ik heb ook vaak de televisie aanstaan zonder er echt naar te kijken (op dit moment bijvoorbeeld haha).

Rory
2 jaar geleden

Ik ken je helaas niet goed genoeg om iets te zeggen over hoe ik je zie. Wat ik - uit wat ik tot nu toe heb gelezen - wel kan zeggen is dat je volgens mij wel iemand bent die het positieve uit elke situatie haalt.
Over het stukje kleding wegdoen: het kost mij enorm veel moeite. Ik hecht mij aan mensen, maar ook aan dingen en zo ook aan kleding. Beetje bij beetje ben ik aan het loslaten en echt waar. Het geeft rust. Ik kan je aanraden de Netflix-serie van Marie Kondo te kijken. Het klinkt gek, maar al na een minuutje of tien kijken krijg ik de kriebels om op te ruimen / uit te zoeken / klaar te leggen om weg te geven en het geeft mij rust...