Zo'n nacht...

Gepubliceerd op 5 januari 2019 om 01:23

Noem t karma maar ik had deze pagina gemaakt en ploef daar is mn 1e bericht wat hier kan. Het is weer zo'n nacht. Wat voor een nacht hoor ik je denken... een nacht waarin ik niet moe ben.

Ik was wel moe hoor. Heel de dag al. En zeker na de repetitie van her koor. Maar nu? Nu is het over met de vermoeidheid. Om 23.30 lag ik in bed. En nu is het 01.10... het liedje in mijn hoofd van de spinning helpt ook niet bepaald mee...

Inmiddels zit ik beneden waar ik volop dingen aan het bedenken ben voor mn blog. Dit gaat soms wat lastig wans Shadow is in een knuffelbui. Dit betekent dat hij constand met zn kop tegen mijn telefoon duwt of mij op een andere manier het werken lastig maakt. Hij spint als geen ander. Geeft kopjes en ploft zomaar op schoot neer. Hij gebruikt mij als klimpaal en heeft ook geen rust in zn lijf.

Ondertussen is Spidey bezig met apporteren en krijg ik ook daarvan geen rust. Ach de tijd gaat dan wel sneller. Het grappige is dat m'n vriend nog een poging had gedaan tot het moe maken van de katten die is voor we ginen slapen nog als een wilde bezig geweest met een stokje met veertjes eraan. Helaas heeft het niet gewerkt.

Ik moet eigenlijk ergens de rust gaan vinden om te slapen want ik moet morgen, of eigenlijk vandaag, het huishouden doen en spulen sjouwen voor een rommelmarkt. Die staan op zolder en moeten in de auto dus dat wil wel qua inspanning. En dan moet ik zondag om 6.uur bij de markt zijn om op te bouwen. Je moet wat over hebben voor t goede doel...

Ik ga dit blog zo eens posten en dan nog even wat dingen bedenken. Shadow heeft een veertje gevonden om zich op uit te leven, en ik heb zojuist gegaapt. Zo komt t misschien toch nog goed.

Welterusten!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.