Bella kadowinkel

Gepubliceerd op 8 februari 2019 om 07:41

In een steegje achter een restaurant, ligt een heerlijke wereld verscholen. Gelokt door een vrolijke met bloemen gevulde kruiwagen, liep ik op donderdag 24 januari voor het eerst door de deur bij Bella kadowinkel en atelier. Deze winkel is een heerlijke omgeving waar plaats is voor een gezellig gesprek en ik denk zeker ook een luisterend oor of een hart onder de riem. Tot nu toe heb ik er echter alleen maar gelachen. In dit blog wil ik jullie graag wat vertellen over deze winkel. Wat vind je er? Hoe komen ze aan de naam? En waarom vind ik dat je hier zeker een keer langs moet gaan?

https://www.facebook.com/BellainBest/

 

In dit steegje zie je een deur waar roze geen vreemde kleur is. Een tafel is gevuld met cadeautjes en als je de deur opent kom je in een warme en vrolijke omgeving. 

Als je door Best loopt, zie je tussen restaurant FF anders en De Kruidvat een kruiwagen staan gevuld met bloemen en een kleurrijk bord. De kruiwagen maakt nieuwsgierig want het bord wijst naar een steegje. 

Welkom Bij Bella!

Bella is een winkeltje met cadeautjes te overvloede. Kaarsen, zeepjes, badbruistabletten, tassen, sjaals en nog veel meer. Achter in de winkel staat een lange tafel waaraan de eigenaresse de voorraad bij werks, klets met de klanten, luncht met de buurman en kinderfeestjes geeft.  Dit is bijna de winkel die ik zelf ooit een zou willen. De tafel zou bij mij in het midden staan en ik zou naast de cadeauartikelen ook nog knutselspullen en meer kaartjes verkopen. Mijn winkel zou dus 2x zo groot moeten zijn;).

 

 

De naam: Bella.

Bella betekent mooi. En mooie spullen dat hebben ze bij deze winkel. Maar dat is niet het enige wat mooi is aan de betekenis van de naam. De winkel is namelijk vernoemt naar de dochter van de eigenaresse. Helaas is pesten nog steeds actueel en om haar dochter een hart onder de riem te steken, besloot de eigenaresse haar winkel die naam te geven. Nou Bella, Zo'n moeder is goud waard!

Kaartjes

Bij Bella vind je ook leuke kaartjes. Nu Zijn het er nog weinig, maar ik hoop dat het er snel meer worden. Ik heb de eigenaresse inmiddels aangestoken met het postcrossing virus dus wie weet...

De kaartjes die je er tegenkomt zijn van House Vitamin en sommige zijn in samenwerking met Daantje Tekent. Deze kaartjes zijn grappig, maar hebben soms ook een serieuze boodschap. Of dat zie ik er tenminste in. 

De kaartjes zijn niet heel duur (als ik ze vergelijk met andere kaartjes.) Ze kosten €1.25 maar zijn echt heel leuk en ik had ze nog nergens anders gezien. 

Waarom moet je echt eens langs bij Bella

Bella is een leuke winkel, met leuke producten en leuke mensen. Het is een warme en vrolijke winkel, waar je zeker vindt wat je zoekt.


Bella is een oase van cadeautjes en leuke hebbedingetjes. Een plek waar een vrouw zich zeker thuis voelt. 

 

Je vindt Bella op het volgende adres.

Hoofdstraat 18G
5683AD Best


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

nicole orriens
2 jaar geleden

Wat een superleuk winkeltje lijkt me dat! Daar zou ik graag eens binnenkijken.

Balou
2 jaar geleden

Een uniek, warm, mooi en gezellig winkeltje..πŸ’•πŸŽ€πŸ˜

Anke
2 jaar geleden

Bedankt voor de tip! Ik hou van cadeauwinkels. Ik kan daar urenlang in vertoeven op zoek naar een mooi cadeau!

An Van Assche
2 jaar geleden

Leuke winkel. Helaas wat te ver voor mij....