Tijd om te stralen

Gepubliceerd op 24 december 2019 om 16:32

Toen mijn moeder en ik bij Miss Etam gingen kijken voor de broek en het shirt uit mijn wishlist, lagen er bij de toonbank briefjes. Hierop kon je invullen wie jij wilde laten stralen in een van de 500 outfits die de keten weggaf. Dit allemaal in het teken van de kerstgedachte, om eens iets liefs voor een ander te doen.

Ik vulde er een voor mijn moeder in. Want ze had besloten dat ik de kleding kreeg omdat ze wilde dat ik mij fijn voelde. En toen ze wat verder keek zag ze nog 2 broeken die ik ook kreeg, of ja... nog krijg want ze liggen onder de boom voor 2e kerstdag... Zij was mij die dag aan het verwennen en ik vond dat ik haar mocht verwennen.

Gewonnen!

Op dinsdag werd ik gebeld.  Het was een medewerker van miss Etam. Ze vertelde mij dat mijn briefje getrokken was als winnaar. Er waren bij deze winkel 121 briefjes ingevuld en 5 winnaars gekozen. Ik kon mijn moeder dus vertellen dat ze een nieuwe outfit mocht uitkiezen ter waarde van €100,-.

Ik besloot haar meteen te bellen en het goede nieuws te vertellen

Gelijk vroeg mijn moeder of ze de prijs ook aan iemand mocht overdragen, want ze had zelf niet echt iets nodig en gunde het mij. Ook zij had een briefje ingevuld, maar dan voor mij. Haar briefje was niet getrokken maar op deze manier kon ze dan toch mij blij maken.

Ik zei haar dat dit echt niet nodig was omdat ze al zoveel voor mij deed, maar ze stond erop. Daarom heeft ze zelf de winkel gebeld en die vonden het een super lief idee. Daarom mocht ik op zaterdag 21 december een outfit komen uitzoeken.

Time to shop

Heel de week was ik al grieperig(blijkt achteraf een longontsteking), maar het ging. Daarom stond ik, met genoeg dropjes op zak, om 10 uur bij de winkel. Samen met mama ging ik opzoek naar iets leuks.

 

Zelf ben ik van de egale shirtjes i.p.v. prints. Maar mama vond dat ik ook eens een print moest proberen. (Dit vindt ze trouwens al een flinke tijd) Dus ging ik op zoek naar kleding met een print die mij wel aansprak.

Het werd een oranje met zwart shirt. Niet te veel print erop, gewoon een begin.  Ook koos ik een zwart shirt met zwarte flueelprint en mama zocht nog wat andere kleding erbij (een broek, een shirt voor op een eerder gekochte broek, enz.) Zelf pakte ik nog een jurkje en toen was het tijd om te gaan passen.

Jaja, wij laden onze armen altijd vol en daarna gaan we aan een stuk door passen. En dan nog komt er vaak meer in het hokje omdat mama het een en ander nog verzameld tijdens het wachten. 

 

Eerst het zwarte shirt met de flueelprint. Die paste en stond goed. Het shirt zat mooi en dan had ik een print die niet te veel opviel. Maar ik was natuurlijk nog niet klaar met passen, want ik had aardig wat verzameld. Dit shirt ging op de "ja"-stapel en het passen ging door.

Het shirt met de oranje print was de volgende. Veel lovende geluiden van de mensen om me heen want het stond heel goed bij mn haar enz. Wel was het wennen, het was namelijk zo anders dan normaal. En dat is met autisme wat lastiger. Het ging op de misschien stapel en mn moeder zei dat ik een tuniek in diezelfde kleur, maar dan meer print toch eens moest proberen. 

De reacties waren nog positiever, maar omdat ik twijfelde stuurde ik een foto van beide outfits naar m'n vriend. Uiteindelijk is het toch de tuniek geworden. Die was jonger qua style (enkele oudere shoppers stonden tegelijk met mij het 1e shirt te passen... oeps) en stond mooier bij mijn benen omdat het net over m'n bibs viel. Al zal het wel wennen zijn als ik hem draag, want het is anders dan anders.

 

Shirt of tuniek... 

De twijfel sloeg toe.

Ook had ik een heel leuk jurkje dus dat paste ik aan. Het zat leuk maar was, in mijn mening, te lang. Thuis had ik al een glanzende tregging die eronder kon dus  die had ik niet nodig, maar omdat die ook bij deze winkel vandaan kwam konden we die mooi gebruiken om het daarop te zien.

Om het af te wisselen deed ik ook nog een groen tuniek aan en dit zat veel fijner en stond veel leuker (vonden meerdere mensen en ikzelf). Het was vooral jonger. Hmmm dat blijft blijkbaar een dingetje....

Ik zocht er nog een mooie ketting bij uit om het grote vlak te breken en werd daarna op de foto gezet voor de site.

Bij de kassa was het grote moment daar. Doordat ik toch nog snel naar de sale kleding greep kon ik meerdere kledingstukken kopen. Maar hoeveel zou het uiteindelijk kosten... Uiteindelijk kwam ik uit op € 104,97 euro. Op het moment dat ik wilde afrekenen stond mama daar alweer, "Ach meisje dat doe ik wel". Dus trok zij weer de portemonnee en rekende 4,97 af. Want de rest betaalde Miss Etam.

Uiteindelijk ging ik met een goed gevulde tas naar huis. Ik had namelijk de ketting, het groene tuniek. De roestbruine broek, het tuniek met de print en het zwarte shirtje met fluweel opdruk.

Extra winactie

Miss Etam is nog niet klaar met uitdelen en wil de winnaars extra in de watten leggen! 3 van de 500 winnaars ontvangen namelijk een Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart voor 2 personen.


Alle foto's van de winnaars komen in 1 map op Facebook.  En dan kan er gestemd worden.  De drie foto’s met de meeste likes winnen 2 Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaarten. Eén voor de winnaar en één om weg te geven. Op 30  december maken ze de 3 winnaars bekend.

En ik wil jullie om een gunst vragen. Mama doet zoveel voor mij. En toen ik de kans kreeg haar te verwennen gaf ze dat weg.  Daarom wil ik alles op alles zetten deze bon te winnen zodat ik haar op die manier toch kan verwennen en bedanken. Willen jullie mijn foto liken en ook anderen vragen dit te doen?

Zelf ben ik niet zo van de sauna, maar dan wil ik de bon aan mijn vader en moeder geven. Dus mijn vader mag ik mijn plaats. Samen kunnen zij dan even ontspannen en genieten na dit hectische jaar.

De foto kan je vinden via deze link:

 

Foto Laura

op klik op de foto hiernaast.

Alvast heel erg bedankt voor de Like

Dit blog is geen samenwerking. Miss Etam wist vooraf niet dat ik een blog had. En het heeft me dus op geen enkele manier geholpen te winnen. 

Op de dag zelf heb ik op het einde gevraagd of ik een blog mocht schrijven hierover. Gewoon als een bedankje voor deze mooie ervaring.

Onze Miss Etam

Wij waren overigens bij Miss Etam in woensel. Dit is een hele nette winkel met zeer vriendelijk personeel. We werden zowel bij ons bezoek op de vrijdag als bij het bezoek op zaterdag goed geholpen en ze denken ook heel goed mee. 

Korting

Mocht je nu zelf ook een leuke outfit willen? Als je op de site de code STRALEN19 gebruikt dan heb je €5,- shoptegoed.* Deze code is geldig t/m 31 december 2019.

Op die manier kan jij leuk shoppen. Geloof me, de kleding is leuk en niet te prijzig. Zeker nu ze de sale hebben. 

De korting geldt bij een minimale besteding van 20,- en is geldig op de hele collectie (m.u.v. bijoux en cadeaubonnen).


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Stefaan De Winter
een jaar geleden

Waow dat is nu is super om dit te winnen! uit zoveel lotjes toch winnen! Het was duidelijk jouw lucky day!

Sanne
een jaar geleden

Wat een lieve moeder heb je. Mooie outfits. Fijne feestdagen.

laura Derks
een jaar geleden

Dankje.
Ja ze is een schat. Daarom wil ik met het 2e deel van de actie ook winnen zodat ik haar kan verwennen

Tine
een jaar geleden

Waw wat een lieve mama heb jij! Geniet nog van de feestdagen en alvast de beste wensen voor 2020 voor jou en je familie!

laura Derks
een jaar geleden

Jullie ook de beste wensen.

Ingrid
een jaar geleden

Heel mooie outfit dat je gekozen hebt. De groene tuniek had mijn voorkeur

laura Derks
een jaar geleden

Dankje. Ik heb de groene en de oranje. Ben goed verwendp

Janet
een jaar geleden

Ah wat leuk dat jullie gewonnen hebben en dat je dit voor je moeder hebt gedaan. Leuk om te lezen!

laura Derks
een jaar geleden

Dankje. Ik deed het voor mama en zij gaf het aan mij. Daarom toen dat ik de extra actie win voor haar

Daisy de Vos Burchart
een jaar geleden

Wauw! Wat staan alle items je prachtig!
En mama heeft altijd gelijk! Want printjes staan je echt super goed! Vaker doen dus!!

Ik ga zo eens even je foto liken! Want als ik het zo lees verdiend je mam dit gewoon!

www.byvosje.nl

Cynthia
een jaar geleden

Wat leuk dat je die outfits hebt gewonnen! De tuniek staat je erg mooi! Veel plezier ermee!

Elles
een jaar geleden

Ooh, wat leuk om te winnen. Zeker rond deze tijd!
Liefs,
Elles

Georgina Lifestyle
een jaar geleden

Gefeliciteerd :-). Wat superlief dat je moeder de prijs aan jou heeft overgedragen. En leuke actie ook van Miss Etam. Mooie outfits uitgekozen, geniet ervan!

Zarina
een jaar geleden

Aaaaaw, wat zijn jullie allebei toch ontzettend lief voor elkaar!! Wat een supermama heb je! Je hebt mooie kledingstukken uitgekozen, vind de groene tuniek je heel mooi staan! Ik koop ook meestal alleen zwarte kledingstukken en vond dat zwarte shirt met oranje print vooral erg mooi. Zou dat zelf meteen gekocht hebben ha ha! Ik hoop dat je nog lang en heel hard mag stralen in je nieuwe outfits! :-) x