Day zero project [1]

Gepubliceerd op 5 januari 2019 om 09:43

In dit blog geef ik uitleg over de doelen die ik gekozen heb en vertel ik waarom ik ze gekozen heb. Vandaag doel 1-10

1. Voor ieder behaald doel  euro in een spaarpot doen.

Als je dingen gaat veranderen of aan iets gaat werken is het belangrijk om ook met jezelf af te spreken wat de beloning is. Voor ieder doel dat ik behaal doe ik 2 euro in een spaarpot. Op die manier kan ik sparen voor een beloning.
 

2. Deze lijst plus de vorderingen in een boekje noteren als herinnering

Het boekje moet ik nog regelen. Ik wil voor mijzelf inzichtelijk houden aan welke doelen ik werk en wat ik doe. Ook op internetloze dagen moet dit beschikbaar zijn dus ik ga dit noteren in een travelers journal om zo alles bij te kunnen houden.

 

3. Iets leuks doen met het gespaarde/verdiende geld

Dit is de eerder beloofde beloning waar je voor spaart. Wat ik ga doen moet ik nog bedenken. Dit is namelijk ook afhankelijk van hoeveel doelen ik voltooi.


4. 24 DIY's schrijven 

Ik hou van creatief bezig zijn en wil dit graag delen. Op deze manier zorg ik ervoor dat ik iedere maand een nieuwe DIY schrijf. Mocht het een keer niet lukken dan heb ik nog uitloop maanden.

 

5. 25 kaartjes maken

Wat is er nu leuker dan een zelfgemaakte kaart. Ik heb genoeg spullen in huis dus wil graag wat kaartjes gaan maken om te versturen. WIl jij er een ontvangen? Laat dan onder dit blog een reactie achter. Wie weet neem ik contact met je op om je er een te sturen.

 

6. 5 pocketletters maken

Ze zijn super leuk, maar ik maak er nooit tijd voor vrij. Vandaar dat ze ertussen staan. Ook hier geldt: wil je er een ontvangen laat dan een reactie achter. Wie weet neem ik wel contact op en krijg je er een.

 

7. 12 tags maken

Op facebook zie ik vaak projecten van een jaar lang iedere maand een tag maken in een thema of kleurstelling. Zelf wil ik hieraan meedoen, maar de druk is toch nog te hoog. Vandaar dat ik wil proberen om er 12 te maken gedurende deze 1001 dagen. Moet lukken toch?

 

8. Een kerststukje maken

Rond kerst ben ik vaak overprikkeld en moe. Maar ik vind het juist dan heerlijk om creatief bezig te zijn. Waarom combineren we dat niet met het maken van een kerststukje... Hebben we meteen iets in huis voor de sfeer.

 

9. Weer op stap gaan om foto’s te maken 12x iedere keer een andere provinci

Dit heb ik een paar jaar terug gedaan. Toen ben ik een week door NL gereisd om her en der foto's te maken. Het leverde leuke plaatjes op en ik wil dit weer proberen op te pakken. Wie weet houden we er een leuk album aan over.

 

10. Met hout iets maken

Bij de dagbehandeling heb ik vaak met hout gewerkt. Ik wil dit in de komende jaren nog minimaal 1x doen want het was wel heel leuk.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Iris
2 jaar geleden

Hoi Laura,

Mooie doelen! Als je een keer een maatje mee wilt voor je doelen roep je maar! Dagje efteling, fotograferen, serie kijken, gezichtsmaskertje doen allemaal leuk:)
Succes! Gaat je lukken

Laura
2 jaar geleden

Je bent altijd welkom Iris. We plannen gewoon wat in. Zie doel 61 hiernaast.