Day zero project [2]

Gepubliceerd op 5 januari 2019 om 10:44

In dit blog geef ik uitleg over de doelen die ik gekozen heb en vertel ik waarom ik ze gekozen heb. Dit keer doel 11-20

11. 3 grotere DIY-projecten uitvoeren

Met grotere DIY projecten bedoel ik bijvoorbeeld het maken van een pennenhouder of een ander project waar meer werk, tijd en plannen bij komt kijken. (Het voordeel van dit doel is dat ik er een beschrijving van kan maken en het project dan meetelt voor doel 4.


12. 1 kleurboek vol kleuren

Ik heb heel veel kleurboeken liggen waar telkens maar een beetje in gekleurd is. TIjd om daar verandering in te brengen.

 

13. Iets maken wat ik vroeger vaak deed

Als kind deed ik veel verschillende dingen en had ik vele hobby's. Tijd om in de tijdmachine te kruipen en een van die hobby's weer een keer te proberen.

 

14. Een spaarpot maken voor deze uitdaging

Als ik bij doel 1 dat geld wil sparen moet ik natuurlijk wel een mooie spaarpot hebben. Die gaan we dus gewoon zelf maken.

 

15. Wreck this Journal afmaken

Ik heb dit boek, maar vind het heel lastig om hier dingen in te doen. Het gaat namelijk compleet tegen mijn natuur in. 

 

16. 20 blogs schrijven (zonder 1000 vragen, day zero)

Dus 20 blogs buiten updates voor dit project en 1000 vragen om. Waarschijnlijk ook buiten de DIY's om die ik gepland heb staan voor dit project. We zullen zien of het lukt. 

 

17.  Naar drie nieuwe steden

Als ik ga reizen door Nederland ga ik vaak naar plekken die ik al ken. Ik neem me voor om 3 nieuwe steden te bezoeken. Dit zijn dus steden waar ik nog nooit geweest ben of wel geweest ben maar nog zo jong was dat ik het totaal niet meer weet.  het gaat dan echt om het bezoeken van de stad. Ik ben bijvoorbeeld voor musicals in Scheveningen geweest, maar dat telt niet mee als bezoek aan een stad. De stad zelf heb ik namelijk nog niet bezocht of gezien.

 

18. Naar een kerstmarkt 

Kerstmarkten zijn vaak allemaal hetzelfde. Maar toch wil ik er weer een bezoeken. Mede omdat ik toch vaak schrik van de verhalen over aanslagen. In andere lijstjes stond hier naar een Duitse Kerstmarkt maar dat durf ik niet. 

 

19. Naar een dierentuin

Het is al minimaal een jaar geleden dat ik naar een dierentuin geweest ben. Ik hou er van maar mijn vriend vind het helemaal niets. Daarom is hij op deze lijst gekomen. Ik wil er gewoon weer een keer heen.

 

20. 5x naar de Efteling

Dit is een makkelijk doel. Maar ik bedacht me wel met het beantwoorden van 1000 vragen aan mijzelf, dat ik te lang al niet meer in de Efteling geweest ben. Vandaar dat die ook weer op het lijstje staat. Waarom zou je anders een abonnement hebben...

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.