Day zero project [3]

Gepubliceerd op 5 januari 2019 om 14:15

21. 3x naar het theater gaan

Het theater is een van mijn favoriete uitjes. Ik kan intens genieten van musicals. Helaas is het altijd zo duur om daar naartoe te gaan. Maar 3x naar het theater in de komende 2.75 jaar moet wel lukken.

22. Bezoek een museum

Ik was dit lijstje aan het maken en bedacht me dat ik eigenlijk nooit naar een museum ga. Ik ben weleens naar een museum geweest toen ik nog op de middelbare school zat maar daarna eigenlijk niet echt meer. En dat terwijl we in Nederland een hele diverse hoeveelheid aan musea hebben. Ik ga mijzelf dus even uitdagen een museum te bezoeken.

23. Pak de kaart, prik daar met ogen dicht een plek aan en ga die ontdekken

De manier om nieuwe plekken te ontdekken. Wel heel spannend want dan weet je niet waar je terecht komt. Maar we gaan het wel gewoon doen en dan kijken we wel waar we uitkomen.

24. Een uitje doen wat me doet denken aan mijn jeugd

Hiervoor in mijn hoofd heb ik al het land van Jan Klasen, Madurodam of misschien wel samen met Oma naar het bos om daar uilenballen te zoeken. Dit is in ieder geval een 2e tripje met de tijdmachine.

25. Naar de knotsgekke kaarten en scrapdagen gaan

Dit is een doel wat ik makkelijk kan halen. Ik ben namelijk van plan om voor You've got mail weer wat beurzen te bezoeken. En deze staat zeker op mijn lijstje.

26. 10x een maskertje voor mn gezicht nemen en proberen te genieten.

Klink heel simpel en fijn maar ik ben niet iemand die niets kan doen. En met zo'n maskertje moet je even je rust nemen en niets doen. Voor mij is dit dus een lastiger te halen doel dan je misschien zou zeggen.

27. Iedere maand mijn nagels lakken

Al zit de nagellak er maar 1 dag op. Met gelakte nagels zie je er al snel verzorgder uit dus dit is wel iets wat ik wil gaan proberen.

28. Naar een schoonheidsspecialist gaan

Ja je leest het goed. Ik ga mijzelf de komende 2.75 jaar onderdompelen in dingen die vrouwen vaker doen. Ik ben namelijk geen meisjes meisje dus ik vind dit hele spannende dingen om te doen.

29. 3x een week lang make-up dragen en me optutten

Een week lang iedere ochtend en avond extra tijd voor de spiegel doorbrengen om mezelf op te tutten en daarna te zorgen dat die troep weer van mijn gezicht is. Ik hoop dat ik leuke reacties krijg. Er zijn meiden die kunnen niet zonder make-up en ik ben benieuwd hoe het is dit iedere dag te dragen.

30. 2x een jurk kopen

Gewoon omdat jurken wel leuk zijn maar ik ze vaak niet durf te dragen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.