Day zero project [5]

Gepubliceerd op 5 januari 2019 om 21:58

De laatste doelen die ik voor vandaag uitleg. Morgen en maandag volgt de rest. En dan start maandag dit project. Ik vind het best wel spannend. Ik ga mijn best doen en meer dan dat kan niet.

41. Picknicken

Het lijkt mij geweldig om een keer op de heide een kleedje neer te leggen en daar te gaan picknicken. Een beetje geromantiseerd maar het lijkt me echt heerlijk.

42. 10x 3 dagen geen suiker eten

Suiker zit in veel dingen die ik eet. En ik moet toegeven dat ik geregeld ook echt een suiker vreetkick heb. Ik merk wel dat ik me dan telkens even goed voel en daarna in kak en me een stuk minder voel.  Daarom wil ik proberen om af en toe zonder suiker te doen.

43. Een week lang iedere dag fruit eten

Het eten van fruit lukt mij niet altijd even goed. Per dag zou je 2 stuks moeten eten en ik denk dat ik op 2 stuks in de maand kom. Daarom dit doel.

44. 5x een week lang geen pasta, brood of aardappelen eten

Ik ben enkele jaren terug flink afgevallen door deze koolhydraten te laten staan. Maar merk dat al mijn maaltijden tegenwoordig een van deze producten bevatten. Daarom ga ik (en mijn vriend dus ongewild ook) 5 keer proberen een week zonder deze producten te doen. Dat wordt weer wat leuke blogs met recepten ;)

45. 400x 2 liter water op een dag drinken

2 liter water drinken. Dat doet iedereen toch? Nou ik niet. Met moeite lukt het mij om 1 liter te drinken. Op dagen dat ik een spinningles heb dan lukt het me makkelijker maar de andere dagen vergeet ik het. Ik ga dus proberen om dit 400 dagen van de 1001 dagen wel te halen. Wish me luck.

46. 10x een week lang tegen mijzelf zeggen dat ik mooi ben.

Als er iets is waar ik niet tevreden over ben dan is dat hoe ik er uit zie. Mijn Zelfbeeld is heel laag en ik heb al meerdere keren gelezen dat je jezelf complimenten moet geven. Ik ga eens testen of dit helpt.

47. 5 dingen proeven die ik nog nooit gegeten heb

Wat een boer niet kent dat eet hij niet.... Dat geldt zeker voor mij. Spannend wat dit mij brengt.

48. 5 boeken lezen waar ik nog nooit van heb gehoord

Heb jij nog en boek wat ik echt moet lezen? Laat een reactie achter en misschien lees ik jouw boek wel.

49. 10 documentaires kijken

Dit kan van alles zijn. Ik heb al gezien dat Netflix er vol mee staat. Lekker wat momenten van bankhangen voor mij. Moet ook kunnen.

50. 10 Disneyfilms kijken

Disneyfilms worden nooit saai. En doelen moet je ook leuk maken. :)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

corrina wassenaar
2 jaar geleden

Grappig dit allemaal, ik zie heel veel lijstjes voorbij komen om me heen. ik maak zelf elke dag op het werk een lijstje to do en vind het dan leuk als het voor 75% gelukt is

Isa
2 jaar geleden

Ik eet zelf nu een paar weken suikervrij en de eerste week was echt rot. Dus even doorbijten want nu voel ik me super!