Day zero project [6]

Gepubliceerd op 8 januari 2019 om 09:51

51. 26 films kijken met de letters van het alfabet 

Ik heb te horen gekregen dat ik vaker even niets moet doen. Dit is even 26 keer niets doen. Al moet ik wel even gaan bedenken welke film ik ga kijken bij welke letter. Tips zijn dus welkom;)


52.  Een jaarboek maken van m'n foto's 

In een aar tijd maak je best veel foto's en vaak doe je er daarna niets meer mee. Ik dan in ieder geval. Daarom wil ik proberen om aan het eind van het jaar een fotoboek te maken met mijn foto's van mijn telefoon. Mogelijk is het slimmer dit tussendoor al wat te doen omdat ik dan nog dingen vers in mijn geheugen heb. benieuwd of dit een verrassend jaarboek wordt.

 

53. 5 boeken lezen die heel goed zouden zijn 

Vaak hoor je mensen zeggen ow dat boek ik zo goed dat zou je moeten lezen. Maar nog vaker komt het er niet van. Daarom dit doel. Heb jij nog goede boeken? Laat even een reactie achter.

 

54. 3 boeken nogmaals lezen die je lang geleden gelezen hebt. 0/3

Ik heb enkele boeken die ik jaren terug gelezen heb en die mij bij zijn gebleven. Maar hier zitten ook kinderboeken tussen en die ga je niet zomaar weer even lezen. Met dit doel heb ik een goed excuus.

 

55. Een nieuwe vriend(in) vinden

In 2018 heb ik een hele lieve nieuwe vriendin leren kennen. Ik wil graag meer van dit soort mensen om me heen. Benieuwd of ik in de komende tijd ook nieuwe mensen kan toevoegen aan het lijstje van nieuwe vriend(in)(n)en

 

56. 25 zomaar kaarten versturen

Ik heb weleens zomaar in het wilde weg kaartjes gestuurd naar mensen. Wel mensen die ik kende hoor. Vaak vinden ze dit heel leuk. En het blij maken van anderen vind ik weer leuk. Vandaar dat we dit toch weer gaan proberen. Omgerekend is dit nog geen kaartje per maand dus dat moet goed te doen zijn.

 

57. 10x met Balou iets ondernemen 0/10

Balou is een schat van een meid. maar ze woont in Tilburg en dat is dus een half uur bij mij vandaan. We moeten echt plannen om dingen te gaan doen en dit is een mooie stok achter de deur.

 

58. 10 keer een bordspelletje spelen met iemand

Ganzenbord, monopoly en dat soort dingen zijn niet aan mij besteedt. Toch wil ik proberen om 10 x een (bord)spel te spelen met iemand. Dat kunnen spellen zijn al rummicub, Scrable en Jenga. Maar ook Keezbord, party en co, panictower of een ander spel. Doe je mee?

 

59. Een romantische date

In alle haast en drukte vergeet ik soms tijd te plannen met mijn vriend. Ik ben wel toe aan een romantische date. Hij hopelijk ook.

 

60. 12 x uit eten met mn vriend

Lekker uit eten! Wie wil dat nu niet. Al is het wel heel moeilijk plannen want iets met kosten, drukte en prikkels. Toch wil ik de komende tijd het liefst minimaal 12 keer met mn vriend uit eten. Meer is natuurlijk niet erg maar wordt ook al een lastige.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Ursula
2 jaar geleden

53: boeken die heel goed zouden zijn.... helemaal boven aan de lijst staat voor mij "Elantris" van Brandon Sandersson. Een fantasy boek, met als centrale thema hoop hebben, houden en krijgen in hopeloze situaties.

Henk
2 jaar geleden

En hoe staat het nu met deze voornemens? lukt het je om ze in te lossen?