Jouwbox editie 6

Gepubliceerd op 10 september 2019 om 22:08

De 6e box van Jouwbox.nl is weer verkrijgbaar. Een box die er echt voor zorgt de nodige ontspanning, zodat je na de zomervakantie nog wat extra kan genieten.

Ik mocht deze box weer testen en vertel in dit blog meer over wat ik van de box vind. Mocht je zelf zo'n box willen? Je kan hem bestellen via Jouwbox.nl

 

MAYBEAUTY – Footmask – €25

Mijn voeten zijn alles behalve mooi, glad en zacht. Ik smeer crempjes en rasp/vijl wat af maar het helpt niet. In deze box zit (voor members) een masker voor je voeren. Het MayBeauty Fantastic Footmask.  Volgens de beschrijving is het een ideale manier om eelt te verwijderen en gescheurde huid behandelen met een melkzuur- en fruitzuurbehandeling. Zelf heb ik 2 dagen terug dit masker geprobeerd en ik heb wel al het idee dat het iets doet. 

ROSALPINA – BODY WASH 100ML – € 12,50

Ik verheugde me op dege body wash. Volgens de beschrijving geeft de Rosalpina Body Wash je een soort gevoel van een spa-sessie of mini-vakantie. Heerlijk genieten dus. 
Echter vind ik de geur iets te aanwezig. 

Dit is natuurlijk een kwestie van smaak en over smaak valt te twisten.  

SUITS MATTERS – EYE CREAM – € 17,50

Ik ben pas 27 en heb dus nog niet echt lijntjes om mijn ogen. Maar een heerlijke oogcrème die de fijne lijntjes camoufleert, zwarte randen vermindert en wallen laat slinken... Die is altijd welkom. Zeker nu ik een kitten van enkele dagen in huis heb dat om de paar uur melk nodig heeft. 

Deze crème is lekker fris en ruikt ook nog eens heerlijk. Een topper dus, zeker een aanrader.

SEACRET – CLEAN, RESTRORE AND BALANCE MUD SOAP – € 25,95

Ik heb nog nooit echt een blok zeep gehad. Dit blok brengt daar verandering in. Het is een donker blok dat niet  echt aantrekkelijk eruit ziet. Maar het is wel een fijne zeep die niet verkeerd ruikt. 

LINWOODS – BREAKFAST BOOST – € 4,49

Ik ben geen fan van extra korrels in mijn ontbijt. Iets met rare structeren. Vandaar dat dit soort producten altijd snel naar mijn moeder/vriend gaan. Die zijn er wel gek op en vinden het heerlijk.

MORINGA’S FINEST – MORINGA OLIE 50 ML FLACON – € 9,90

Ken jij de Morina olifeira boom al? De zaden hiervan bevatten een zeer interessante olie die zowel uitwendig (massage, haarmasker en creme) maar ook inwendig (dressing, therapeutisch) gebruikt kan worden. 

Deze olie is dus heel veelzijdig. De geur is echter niet mijn favoriet. 

MUDMASKY® – HAIR MASK SCAL TREATMENT SHAMPOO – € 29

Waar ik van vele producten deze keer de geur helemaal niets vind. Ben ik weg van de geur van dit masker. Heerlijk genieten vind ik het. Mudmasky heeft naast gezichtsverzorging ook prachtig product voor de hoofdhuid en haar, namelijk de Hair Mask Scal treatment.

 

Werkt het? Mijn roos is in ieder geval al een tijdje weg. 

VAN GELDER – VITAMINE C1000 MG 60 TABLETTEN – € 7,95

Een belangrijke vitamine. Vaak kom ik deze tekort. Dus voor mij is dit een welkom product.  Ik ben er echter nog niet aan toegekomen om het uitgebreid te testen. Daar moet ik nog even tijd voor maken.

RUDE HEALTH – CHICKPEA & LENTIL CRACKERS – € 2,69

Ook met dit product was mijn moeder heel blij. Lekkere crackers die ook nog heel gezond zijn. Ideaal dus voor iemand die bewuste keuzes maakt als het om eten gaat. 

VITALS – VROUWENFORMULE PRO 30 TABLETTEN – €24,95

Deze tabletten ondersteunen de vrouw zowel mentaal als fysiek als het om hormonen gaat. Vooral het mentale stuk kan ik goed gebruiken en ik ben dan ook benieuwd naar de gevolgen van het gebruik op langer termijn. 

ROYAL GREEN THEE & KRUIDENINFUSIES – DISCOVER COLLECTION – € 3,49

Toen ik de box opende kwam een heerlijke geur mij tegemoet. Dat was de geur van deze theemix.8 Heerlijke smaken met elk hun eigen werking. Het liefst zou ik ze in een geurzakje doen en genieten van de weldaad aan geuren die deze thee teweeg brengt. 

 

heerlijk.

BEE HONESYT COSMETICS – LIPPENBALSEM FRAMBOOS – € 3,99

Bee honnest... Nou dat zal ik zijn. 
Deze lippenbalsem is vrij dik en daardoor ben ik iedere keer bang dat ik opeens een stortvloed aan balsem uit de tube druk. 

Tot nu toe is dat nog niet gebeurt en hij is verder ook heel fijn om te gebruiken. Maar de dikte had wat minder gemogen. 

Ik heb weer genoten van deze box. Al was dit niet mijn favoriet. Mocht jij nu na het lezen van mijn blog en het zien van de producten, zelf de box willen proberen? Dat kan. Via Jouwbox.nl kan jij een eenmalige box aanschaffen of je kan member worden. Zo heb jij altijd de fijnste producten in huis om jezelf volop te verwennen!

Aanrader!

Word JouwBox member en krijg het Maybeauty Footmask t.w.v. €25 cadeau!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.