Een feelgoodmoment speciaal voor jou

Gepubliceerd op 12 november 2019 om 10:10

In de herfst krijg ik altijd een dipje. De dagen worden donkerder en korter en het weer zit ook niet altijd mee. Juist als alles even tegen lijkt te zitten is het goed om tijd voor jezelf te nemen. Een beetje feelgood time. Tijd waarin je jezelf terugtrekt met een goed boek of met leuke film.

Mijn feelgood moment

Zelf vind ik het altijd fijn om een lekkere kop warme chocolademelk te maken of om wat vers fruit te schillen en in een schaaltje te doen. Vervolgens nestel ik met op de bank, dekentje en kittens erbij en het filmkijken kan beginnen. Maar welke film draait er nu net op het moment dat ik het nodig heb? Dat is een vraag die ik me niet meer hoef te stellen.

WithLove

Sinds kort kan ik namelijk films streamen via WithLove. Een online streamingdienst met een collectie van de meest romantische films. Het voordeel van streamen is dat je films kan kijken wanneer je dat wil, zonder irritante reclame tussendoor en waar je maar wilt.  

Ideaal dus voor een romantische date-night met je partner of kijk deze romantische films in je eentje. In bad, in bed of net als ik van onder een dekentje op de bank. Als je geniet van zwijmelfilms, easy watch films en clichés, dan is WithLove echt iets voor jou. Verderop in dit blog doe ik je nog een leuk aanbod, maar eerst zal ik je meer vertellen over deze streamingdienst. 

Wat biedt WithLove zoal?

Ik kan natuurlijk niet iets aanbevelen als ik niet weet wat er te zien is. Daarom besloot ik om de afgelopen dagen de proef op de som te nemen. Tot mijn grote genoegen zag ik dat ze het laatste deel van "The prince and me" hadden. Een filmreeks die ik jaren geleden gezien heb, maar waarvan ik het laatste deel nergens zo kon vinden.  Mijn eerste kennismaking met WithLove was dus zeker een goede en ik weet bijna zeker dat er nog vele fijne momenten volgen.

Op WithLove zijn daarnaast ook diverse Nederlandstalige films te zien zoals "Hartenstraat" en "Allemaal familie", films die beide goed zijn voor een vermakelijk moment, een lach en wat fijne tijd voor jezelf.  

Ik vind Nederlandse films altijd heel fijn om even een makkelijk moment voor mijzelf in te bouwen. Ze zijn makkelijk te volgen, je hoeft over de taal niet na te denken en vaak zijn ze heel voorspelbaar wat maakt dat ze lekker wegkijken.

Een film die ik zeker ook wil zien is "How to train your husband."  Als je daadwerkelijk een man kan trainen dan wil ik dat zeker leren. Misschien kan ik hem dan wel trainen om samen met mij enkele van de films op WithLove te kijken. 

 

Ook kan je dadelijk rond kerst gerust ingesneeuwd raken, want ook daarvoor zijn er genoeg leuke en goede films te vinden. Daarover vertel ik je later in een ander blog meer.

Abonneren op WithLove 

Ben je al nieuwsgierig geworden naar het aanbod en deze streamingdienst. Een abonnement op streamingdienst WithLove kost je €5,95 per maand.

Daarvoor kun je genieten van bijna 300 romantische films en series op je smartphone, laptop, tablet of net als ik met een chromecast op je tv. Het is mogelijk om per maand op te zeggen dus je zit er niet aan vast.

Ook kan je een Abonnement afsluiten voor een half jaar (€29,95) en een jaar (€59,95).  Maar ik mag je ook een leuk aanbod doen. Lees snel verder om te ontdekken wat ik je kan bieden.

Probeer WithLove nu een maand gratis!

Ik kan je een maand gratis WithLove laten proberen. Gewoon om te kijken of het iets voor je is. Wie weet ben je net zo enthousiast als ik en blijf je hangen.

Via deze link kan jij je maand WithLove claimen. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een vouchercode in je inbox waarmee je je kunt aanmelden voor de gratis maand. 

Daarnaast maak je, als je de voucher verzilverd, ook automatisch kans op een gratis jaarabonnement ter waarde van €59,95. Geef bij het achterlaten van je mailadres aan dat je via mij (Laura's Life) gelezen hebt over WithLove en dan ding je automatisch mee. 

 

De winnaar maak ik aan het eind van de actieperiode via Instagram bekend. Zorg er dus voor dat je mij volgt want dan ben je als 1e op de hoogte. En lees je het eerst over de nieuwe tips die ik heb naar aanleiding van WithLove films die ik gekeken heb. 

 

Maak jouw feelgood moment specialer...

Als jij wint, stuur ik je ook nog een pakketje op met wat chocolade en thee. Op die manier kan je echt zelf even genieten van jouw feelgood moment.

 

Alvast veel kijkplezier. En vergeet niet je Filmtips hier achter te laten. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jouvence
11 maanden geleden

Ik kende deze streaming dienst nog niet, maar ik heb ook helemaal niks met Nederlandstalige films/series eigenlijk.

laura Derks
11 maanden geleden

Heej, gelukkig staat er veel meer op dan alleen Nederlands. Dus misschien is het toch een kijkje nemen waard.