Blijf je plakken? Creakist: leuke stickers

Gepubliceerd op 24 juni 2020 om 19:52

Stickers, ze zijn leuk om dingen te versieren of om hele kaarten mee te maken. Als kind zijn we blij dat we er van de juf soms een krijgen en ook als volwassenen blijft de verleiding om stickers te plakken/ontvangen bestaan.

 

Bij Creakist maken ze leuke alledaagse stickers die in menig collectie niet zouden misstaan.

Creakist, voor alle stickers die je mist

Bij creakist kan je terecht voor een grote voorraad stickers. Ze zijn er in verschillende themas en kleurstellingen en hierdoor is het mogelijk altijd wel iets te vinden wat je zoekt, of plots nodig hebt. Daarnaast kunnen ze ook stickers op bestelling maken. Hoe handig is dat?

Stickers

Ik gebruik in het dagelijks leven nog best veel stickers. Zo gebruik ik ze om mijn planner op te leuken maar ook om snailmails te maken of pagina's in mijn bulletjournal te versieren.

Van Creakist ontving ik 6 (sets) met stickervellen. De print kwaliteit is uitzonderlijk en de stickers zijn helder en mooi van kleur. Mijn favoriet van deze velletjes zijn toch wel de strandsticker en de cactussen. De strandstickers zijn ideaal om een mooie spread te maken in mijn journal en de cactussen doen het leuk op kleine kaartjes.

Wil je zelf een van deze stickervellen bestellen dan kan je op de afbeelding klikken om direct naar de pagina van het stickervel te gaan. De stickers die ik ontving  zijn mat en gedrukt op 70 grams sticker papier. Ze zijn makkelijk los te halen maar plakken ook heel goed.

Bij creakist kan je ook terecht voor leuke washitape die zeer goed matcht bij de stickers. Zo kan je van je pagina waar je de stickers op gebruikt goed 1 geheel maken.

Outlet

In de outlet van creakist kan je daarnaast ook vele andere dingen vinden zoals diecuts, journals, pennen en stempels. Zo kan je bij 1 winkel voor je complete hobby terecht.

Ik kan creakist zeker aanraden. Het is een leuke shop met hele originele stickervellen en veel meer ander leuks!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
4 maanden geleden

Mooie stickers, geniet ervann.
Wat hebben de vlinders een mooie blauwe kleur, zo mooi.