Wishlist [1] Januari 2019

Gepubliceerd op 4 januari 2019 om 18:58

Het is januari. De 1e maand van het jaar en dit is mijn 1e wishlist. Ik heb 3 dingen uitgezocht die mij leuk lijken om deze maand te krijgen of zelf te kopen. Met dat kopen wacht ik nog wvwn want 19 januari ben ik jarig. Benieuwd of ik dan iets van deze lijst af kan strepen. 

Belle & Boo balloon

Bij een verjaardag horen kaartjes en zeker bij de verjaardag van een postverslaafde als mij. Dit kaartje van Belle & Boo staat daarom zeker op mijn wishlist voor deze maand. Het is te koop bij Happy Postcrosing. Een winkel waar ze hele leuke kaartjes en washitape hebben en waar ik geregeld zelf op een beurs meehelp achter hun stand. 

Natuurlijk hoop ik op mijn verjaardag sowieso veel kaartjes te krijgen. Vorig jaar had ik er 49. Dus ik hoop dat het lukt om er minimaal 50 te halen. Ik heb al wat kaartjes ontvangen en die bewaar ik allemaal in een box om niet te veel in de verleiding te komen, ze al open te maken.

Mocht jij nog een kaartje willen sturen dat mag en vind ik heel leuk. Mijn adres kan je via een berichtje, mailtje of facebook opvragen. 

 

De kale berg

Omdat ik dit jaar de Mont Ventoux ga beklimmen lijkt het me heerlijk mij alvast in te lezen. Daarom staat dit voek op mijn lijstje. Het zegt de bijbel te zijn als je de Mont Ventoux gaat beklimmen dus ik ben benieuwd. 

Dit boek ga ik ook zeler als review op mijn blog plaatsen. Dus hoop dat ik m krijg en anders koop ik m van mijn verjaardagsgeld. Want als het echt de bijbel.is voor de Mont Ventoux  beklimmers dan moet ik m zeker lezen.

 

Update: Ik krijg dit boek waarschijnlijk van mijn vriend.

Washi tape met katten

Voor diegene die het nog niet kennen, washitape is papieren plakband die je ook makkelijk weer verwijderd, vaak met een leuke kleur of motief. Deze washi vind ik heerlijk simpel en vrolijk. Het leuke is dat het nog ingekleurd kan worden, mocht ik het in zwart wit te saai vinden.

Ik heb geen idee waar ik deze kan halen. Ik zag m op google maar de site waar de foto vandaan komt had m zo 123 niet erop staan. Heel jammer, want ik had m graag gehad. 

Nog even verder zoeken dus.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike | Travelbliss
2 jaar geleden

Wat gaaf dat je de Mont Ventoux gaat beklimmen. Kan me goed voorstellen dat je dat boek dan wil lezen en op je wishlist staat ;)

nicole orriens
2 jaar geleden

Ik klikte op deze post vanwege het mooie plaatje van de kaart. Ik wist niet dat je die zo eenvoudig kon kopen online!