Wishlist [2] Februari 2019

Gepubliceerd op 1 februari 2019 om 06:30

Het is alweer de 1e van de maand. En dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe wishlist. Deze wishlist staat een beetje in het teken van valentijnsdag omdat ik me daar nu al op verheug.

  Drinkfles van Chillys.

  Deze drinkfles staat op mijn lijstje omdat ik mijzelf moet aanleren meer te gaan drinken. Ik vergeet dit namelijk heel snel en een gewone fles staat zo lelijk op tafel. Deze fles is een echt kunstwerkje. Hij is vrolijk en kleurrijk en zal zeker het drinken een stuk leuker maken. Er past een halve liter in en hij houdt dit tot 24 uur lang koel. Warm drinken houdt hij tot 12 uur lang warm, ideaal dus ook voor de winter. Een klein nadeel is dat deze fles niet in de vaatwasser kan. Dat wordt weer met de hand afwassen dan. Deze fles zal ik minimaal 4x en liefst 6x op een dag leeg moeten drinken. Maar met dat leuke patroontje zal ik hem met gemak naast mu laten staan als herinnering

  Kaart EDC bloemen en vlinders

  Dit kaartje lijkt mij gigantisch leuk om te ontvangen. Het is een kaartje met mooie kleuren en leuke afbeeldingen erop. Het kaartje straalt een beetje een droomwereld uit. De kaarten van EDC (Editions des Correspondances.) Spreken mij altijd zeer aan. Deze kaarten zijn groter dan je normale postkaart en hebben soms iets extra’s als soft touch of glans.
  Dit kaartje vind je bij Envy cards.

   

  Kusjespost

  Hier had ik dus een wish staan... Maar enkele dagen terug werd bekend dat de actie niet door gaat. Nu heb ik iets nieuws bedacht.

  Oude wens:

  De laatste jaren heeft Postnl met valentijnsdag de kusjespost actie gehad. Hierbij mag je daags voor valentijnsdag post versturen met een kus als postzegel. Vorig jaar ging ik aan de slag en stuurde ik mega veel kaartjes. Zelf ontving ik ook een grote stapel en zo net na mijn verjaardag is dit het moment om me weer even onder te dompelen in post.


  Ik hoop dat de actie dit jaar weer doorgaat maar voor nu is daar nog niets over bekend. Als het doorgaat dan heb ik o.a. in mijn facebookgroep (waar ik mede beheerder ben)Hip en stip swap een leuke postronde ermee. Mocht het niet doorgaan dan passen we de ronde gewoon aan. Maar post sturen we sowieso.

   

  Vorig jaar met valentijnsdag stuurde ik mijn kaartjes ook met een kus. Dit deed ik met rode afwasbare inkt. Ik had daarna wel hele schrale lippen. 

  Nieuwe wens:
  Ik heb contact gehad met het lokale verzorgingstehuis/bejaardentehuis. Nu heb ik met hen afgesproken dat ik op valentijnsdag daar een bak met kaartjes af geef die ik voor de bewoners geschreven heb. ik ga dus even 145 kaartjes schrijven!!!!

  Hiervoor heb ik nog wel wat kaartjes nodig dus die hoop ik te ontvangen en ik hoop dat de actie, die ik #projectvalentijn gedoopt heb, in nederland verder wordt opgepakt. 

   

  Ook hoop ik er stiekem op dat ik toch een kaartje ontvang op valentijnsdag. Ben jij mijn valentijn?

  Van mijn Wishlist [1] Januari ontving ik het boek over de Mont Ventoux. Niet van mijn vriend zoals ik dacht, maar van mijn fietsbuddy. Dit maakt het zelfs nog specialer. 


  «   »

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Lodi
  2 jaar geleden

  Ik vind de fles heel erg leuk en zo als je zegt, hij staat leuk op tafel. Toch heb ik gemerkt dat ik er een moet hebben die in de wasmachine kan, anders worden ze toch niet schoon op een gegeven moment ( ook al doe ik er alleen water in).

  https://lodiblogt.nl

  Henk
  2 jaar geleden

  Mooie actie die je voor het verzorgingstehuis voert, succes!

  orriens nicole
  2 jaar geleden

  wat een superleuke drinkfles is dat inderdaad. Lekker vrolijk ook. Ik snap best dat je die graag wilt hebben.

  mirteblogt
  2 jaar geleden

  Wat een mooi gebaar dat je dit doet naar het bejaardenhuis!

  Manon
  2 jaar geleden

  Wat een super leuke fles met die avocado's :D Daar ga je vast wel meer van drinken.

  Sandy
  2 jaar geleden

  Leuk idee die Valentijnskaartjes! Zullen ze vast heel erg leuk vinden.

  Saskia
  2 jaar geleden

  He, wat een ontzettende leuke fles, daar drink je toch met plezier veel meer water uit. Misschien nog iets van een smaakje aan het water en de liters gaan er vanzelf in.

  Rory
  2 jaar geleden

  Mooie fles. Ik heb er ook eentje, van corkcicle. Ook die kan niet in de afwasmachine en dat houdt mij soms wel tegen. Aan de andere kant neemt het makkelijk mee en vind ik het ook leuk om tegenaan te kijken. Als ik thuis werk dan gebruik ik een mooi glas. Iedere keer als ik even opsta wen ik mijzelf eraan om mijn glas te vullen. En aangezien ik veel meer ben gaan drinken en veel meer naar het toilet moet daardoor is de vicieuze cirkel rond :D

  Marcelina
  2 jaar geleden

  Zo stom hè van Postnl. Ik baal ook. Ik mag graag kaarten versturen :)

  Sanne
  2 jaar geleden

  oh wat een mooi gebaar dat je doet voor het verzorgings te huis. ik hoop dat je een kaartje terug krijgt.