Wishlist [4] november

Gepubliceerd op 29 oktober 2019 om 06:02

Ook dit onderdeel van mijn blog lag een tijdje stil. Maar ik wil het toch weer op gaan pakken. Het is namelijk goed om af en toe wat te willen/wensen. En zeker ook om hierbij stil te staan. Ik type deze blog nu in Utrecht waar ik ben voor Kreadoe. Genoeg om te wensen dus. Veel van de dingen op deze lijst vind je dus ook terug op Kreadoe en dit keer is mijn indeling van dit blog iets anders.

Wat te halen op Kreadoe

  • Nieuwe kaartjes bij Happy Postcrossing stand .D019. Ze hebben kaartjes van een hele leuke nieuwe illustrator mee. Echter mag ik die nog niet delen dus dan maar een kaartje van Majali. Ook super leuk naturlijk.
  • Ruil een kaartje voor een chocolade bruine krijtje bij te gek stand 7.D050. Als je bij deze stand een zelfgemaakt kaartje inlevert waarbij je gebruik hebt gemaakt van de krijtjes van dit merk, dan krijg je dit speciale krijtje cadeau.

 

  • Draw that #hashtag. Een leuk boek  over hashtags en tekenen. Iedere pagina is een nieuw idee en vraagt om een nieuwe uitdaging. Je vindt dit boek bij de stand van Paperfuel stand: 8.E034 en8.E036.

 

  • Shadowpainting... Ik had er voor mijn oriëntatie voor Kreadoe nog nooit van gehoord. Maar toen ik er over lag sprak dit mij wel direct aan. Ik heb wat informatie opgezocht en ontdekt dat er een leuk pakketje is die als starterskit verkrijgbaar is. Alles wat je nodig hebt om te beginnen zit in dit setje. je kan het onder andere halen bij lalinea stand 9.B093 en 9.B096

Geen ongeluk

Omdat ik de afgelopen weken, maanden, jaren nogal wat pech heb gehad, hoop ik dat ik deze maand wat beter door kom. Ik hoop dat ik geen ongelukken krijg, niet van de trap val en geen enkels meer verstuik en meer van dat soort dingen.

 

Pleegkittens

Het kittenseizoen loopt op zijn einde. Inmiddels zit ik op de 28 kittens in 2 jaar. Momenteel heb ik nog Cody, Chloe en Cooper bij mij zitten. Deze zijn nu 7 weken en zijn dus bijna klaar voor adoptie. Het zijn echt schatjes en ik heb ze vanaf dag 1 gehad. Dus het afscheid nemen gaat zwaar zijn.  Vanaf september heb ik dus geen nieuwe kittens meer in huis gekregen omdat deze 3 (en in de 1e week ook hun broertje en zusje) nog bij mij zaten.

Ik hoop echter dat ik nog wat kittens op  mag vangen dit jaar. Gewoon omdat ik nog niet klaar ben voor het lege nest syndroom. 

Normaal is het seizoen nu bijna over maar tot nu toe blijven er kittens binnen komen. Dus wie weet komt dit nog.

Zo... Dit is mijn lijstje voor deze maand. Wat staat er op jullie lijstje? Ik ben benieuwd.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.