Wishlist [5] december

Gepubliceerd op 3 december 2019 om 17:01

Het is december. De maand waarin een verlanglijstje echt naar voren komt. Over 2 dagen is het pakjesavond en over 22 dagen is het kerst. Mijn lijstje ga ik hieronder met je delen. Ook in de trant van mijn December Daily op Instagram. 

Mixer

Voor koningsdag was ik fanatiek bezig met het bakken van brownies. Dit omdat ik ze voor het goede doel verkocht. Helaas vond mijn mixer dit minder en heb ik sinds dien niet meer kunnen bakken omdat m'n mixer er de brui aan gegeven heeft. 

Ik hoef geen hele keukenmachine ofzo, gewoon een eenvoudige mixer met kloppers en deeghaken. Makkelijk op te bergen en handig in gebruik.

Hippy van - Jocelijne design

Dit vind ik zo'n leuke mal! Nu ben ik natuurlijk helemaal weg van Jocelijne design, dus deze mag in mijn collectie niet ontbreken.

Hoe leuk is het ook om met deze stans een kaartje te maken voor iemand die geslaagd is? Of voor iemand die een verre reis gaat maken. Ideaal dus.

Hopelijk ziet mijn santa dat ik deze graag wil.

Mambi planner

Deze planners zie ik steeds vaker op Instagram voorbij komen. O.a. bij creative_rowie voorbij komen.

Dit zijn leuke planners die je geheel eigen kan maken. Ik zou graag een planner willen met verticale stroken. Maar helaas zijn ze best prijzig.

Dus gaan we zelf maar aan de slag in een journal. Daar kan je er ook een van maken maar dit kost net iets meer moeite. En goed in het maken van rechte lijnen ben ik niet echt...

Dus ik ga aan de slag...Of de mannen met witte baarden moeten mijn lijstje zien...

Nieuwe outfit

Een paar weken terug ben ik met mijn moeder bij Miss Etam geweest. Daar hadden ze een hele leuke blouse en broek. Ze stonden me ook goed. Maar om nu bijna 90 euro te betalen voor een nieuwe outfit vond ik iets te... 

Helaas kan ik deze set niet uit mijn hoofd krijgen en zou ik hem dus dolgraag toch willen. BInnenkort komt er hopelijk een uitverkoop dus ik hoop dat deze dan ook in de sale gaan en dat ze deze dan nog in mijn maat hebben. 

 

Qua kleding ben ik altijd wat lastiger want ik heb een grote maat, ik heb een taille en een (hang)buikje . (ja dat schreef ik echt). 

Hierdoor passen de kleinere maten niet en ben ik gedwongen te shoppen bij de grote maten. Echter hebben die vaak vele patroontjes en diverse kleuren in 2 kledingstuk en dit is vaak niet mijn ding. 

 

Hierdoor wordt het soms lastig om te kijken voor leuks. Maar dit setje... blijft maar in mijn hoofd. 

Niet al mijn wensen op dit lijstje zijn echte cadeautjes die mensen me kunnen geven. Maar toch wil ik ook de volgende wensen met jullie delen. 

Opgeruimde kamer

Wat zou het heerlijk zijn als mijn kamer eindelijk opgeruimd is en ik er goed op kan knutselen. Dat scheelt ook een hoop met de onrust en "troep" (zoals mijn vriend het noemt) in de woonkamer.

Maar... Dan moet er op mijn kamer ook een plek zijn voor de katten, en dan met name voor Shadow want die kan echt niet zonder mij.

Geldboom

Als Sinterklaas en de Kerstmand echt magisch zijn, dan mogen ze mij ook wel een magisch cadeau geven. Een geldboompje zou goed uitkomen. Een mens mag hopen toch? 

Goede gezondheid

Een van de dingen die ik wens voor december en het komende jaar is toch wel.een goede gezondheid. Ik merk dat ik niet zo lekker in mn vel zit, maar ik heb na mijn 3 ongelukken in de orige paar maanden, geen extreme dingen meer gehad. Op het feit na dat m'n voet wel nog pijn doet (kleine scheurtjes in de enkelbanden), gaat het best oke.

 

Daarom wordt het weer tijd om vooruit te kijken.  En ook tijd om te hopen. Hopen op een goede gezondheid. Als ik mij lichamelijk weer beter en met minder pijn kan bewegen enz, kan ik ook meer ondernemen en wordt het mentaal ook makkelijker voor me. Hopen dat we, al is het met kleine stapjes, vooruit kunnen.


Helaas zal ik niet snel dingen van dit lijstje krijgen omdat een groot deel natruulijk mijn eigen verantwoordelijkheid is of door anderen niet te geven is.

Voor 5 december heb ik zelfs mijn eigen pakje gekocht. Ik mag die avond mijn schoen zetten en dan de volgende dag heb ik hopelijk geluk. Die schoen mag ik zetten omdat ik dat toch nog steeds heel leuk vind. Hopelijk kijkt Sinterklaas of de kerstman toch nog even op deze lijst.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.