Wishlist [8] maart

Gepubliceerd op 22 maart 2020 om 11:44

Het is inmiddels half maart en ik kom met mijn wishlist. Een beetje later dan normaal maar dat heeft meerdere redenen. Allereerst zou ik in de kliniek zitten gedurende het grootste deel van maart. Hierdoor zou een wishlist niet handig zijn en zou ik toch niet veel bloggen. Oeps meteen 2 redenen genoemd.

Inmiddels zit ik weer thuis maar heb ik op 2 dingen na niet echt iets te wensen. En de dingen die ik wens zijn niet beïnvloedbaar. Toch wens ik ze. Wie weet is het lot aardig voor me.

Veilige terugkeer

Mijn vriend zit momenteel in Japan,  leuk voor hem want daar merken ze niet veel van Corona, maar minder voor mij. Het zorgt ervoor dat ik helemaal alleen thuis ben. Mijn 1e wens is dat hij goed en gezond weer thuis komt. En het liefst sneller dan de geplande datum omdat het me nu nogal wat spanning geeft.

Naasten

Mijn 2e wens is voor mijn naasten. Ik hoop dat ze deze tijd zo goed mogelijk doorkomen. Dat ze niet of maar een beetje ziek worden en dat ze niemand verliezen.

Wat hopen jullie in deze rare tijd? Laat het me weten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Samira| Greatest location
een jaar geleden

Wat ik hoop in deze tijd is dat we gezond blijven, maar wel geluk in de kleine dingen zien. De zon schijnt meer dan ooit en dat is positief!

Https://www.greatestlocation.com