Wishlist [9] april

Gepubliceerd op 1 april 2020 om 10:12

De tijden zijn raar en voor je het weet zijn we weer een maand verder. Een maand die we toevoegen aan onze tijd die we binnenshuis doorbrengen. deze maand heb ik een korte wishlist. Met een wens die helaas een hele kleine kans heeft van uitkomen. Maar wensen mag je hebben toch?

Kaatje

Herinneren jullie je Kaatje nog? Ik schreef er al eerder een blog over. Kaatje is een voormalig pleegkitten waar ik een zwak voor heb. Op de een of andere manier krijg ik har niet ui mijn hoofd. En sinds ik weet dat ze beschikbaar is voor adoptie wil ik niets liever dan haar een goed huisje bij ons geven. 

Mijn vriend is het hier niet mee eens en deels kan ik snappen waarom. Maar nog nooit heb ik zo sterk de drang gevoeld voor een dier. Deze drang heb ik al sinds kaatje bij ons kwam vorig jaar.

Venco en Vito

Graag zou ik ook zien dat Venco en Vito, twee kittens die ik nu heb, socialer worden. deze kittens kwamen met 4.5 maand bij mij en zijn zeer angstig. Ik doe mijn best voor ze omdat ik het ze zo gun om los door de kamer te kunnen lopen en met mijn katten te ravotten.

Helaas zetten ze maar hele kleine stapjes waardoor het nog wel even duurt voor ze klaar zijn voor het uit de kooi gaan.

Weer normaal

Als laatste hoop ik dat op 28 april het hele quarantaine stuk ook wordt opgeheven. Ik hoop dat alles snel weer normaal wordt en dat ik snel weer verder kan met mijn behandeling.

 

Ook hoop ik dan alsnog een leuk verjaardagscadeau voor Spidey en Shadow te kunnen kopen. Zij zijn inmiddels 2 jaar geworden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

nicole orriens
een jaar geleden

Ga je nog proberen om je vriend over te halen?

Laura
een jaar geleden

Ik heb dat al meerdere keren geprobeerd. We hebben kaatje natuurlijk vanaf eind vorig jaar meegemaakt dus toen begon het overhalen al. Helaas is het nog niet gelukt en gaat het waarschijnlijk ook niet lukken.

Manon
een jaar geleden

Een vijfde kat lijkt me ook wel veel (of zijn Spidey en Shadow geen katten?) aan de andere kant, als je zo gelukkig wordt van Kaatje.. dan is de lijn tussen 4 en 5 dun.

Laura
een jaar geleden

Shadow en spidey zijn onze eigen katten. Vito en Venco 2 pleegkittens die, zodra ze klaar zijn voor adoptie, weer weg gaan. Het aantal katten hier in huis varieert gedurende het jaar tussen 2 en 8.