Wishlist [11] juli

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 08:02

Het is alweer juli. Wat vliegt de tijd ondanks dat we maar bar weinig doen. Het jaar is alweer half om en het voelt alsof we nog maar net begonnen zijn. Ik heb weinig te wensen omdat wensen bij mij de laatste tijd vooral dingen zijn als: mijn moeder weer knuffelen en weer met het koor samen zingen. Toch heb ik voor jullie weer een lijstje met 3 dingen die ik graag zou hebben.

xl pluche kat

In mijn blog over Mostcutest.nl vertelde ik al dat ze ook een hele toffe kat van 90 cm als knuffel hebben. De kleine variant heb ik inmiddels. Toch staat deze grote variant op mijn lijstje en ik weet ook dat ik hem ga krijgen. Weliswaar van ali express maar dat mag de pret niet drukken. Ik zal hem op Instagram delen als hij binnen is.

Jasper bear stempels

Er zijn nieuwe stempels uit van jocelijne. Namelijk deze schattige stempels van Jasper. Jasper is een beer die een feestje viert. Een feestje kunnen we in deze tijd wel gebruiken.

 

Ik heb steeds beter door hoe ik stempels op een goede manier moet inkleuren en zou het daarom heel leuk vinden om hiermee aan de slag te gaan en leuke verjaardagskaarten te maken.

Het digitale detox boek

Wat een leuk boek is dit. Zeker een aanrader voor iemand die meer bezig wil zijn met de echter wereld om zich heen ipv de digitale wereld. 


Ik zit veel op mijn telefoon dus voor mij zou dit ook zeker een goed boek zijn. En ik ben wel toe aan een goed doeboek voor volwassenen.

Naast dit alles hoop ik dus op een knuffel van mijn moeder, zingen met mijn koor en misschien nog een leuke toffe samenwerking op het gebied van katten.

Wat zijn jouw wensen van deze maand?


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Daisy de Vos Burchart
8 maanden geleden

Wat een mooi lijstje! Ook prima te doen :)

Pfoeee, mijn wensen? Heb die niet echt..

www.byvosje.nl

rachel
8 maanden geleden

leuke spulletjes :D hier word een mens altijd vrolijk van. ik heb even geen wensen deze maand
https://lafamiliab.nl/

nicole orriens
8 maanden geleden

Een leuke wishlist met wensen die ook goed in vervulling kunnen gaan stel ik me zo voor.

Jo-ann
8 maanden geleden

Leuk lijstje! Zelf maak ik meestal ook een wishlist voor de komende maand.

Wendy (@smurfigeknutselfan)
8 maanden geleden

Leuke lijst.
Het is leuk als je een blog maakt over het inkleuren van stempels.
Mijn wish voor juli , is leuke reacties te krijgen op de atyikelen die ik ga maken voor de christmas challange van @dawnh_creaties