Winactie: Een lichtpuntje in donkere dagen

Gepubliceerd op 16 december 2019 om 22:05

De sets op de foto's zijn de te winnen sets. Kijk onderin om te zien hoe deze sets heten.

 

Gedurende de winter geniet ik altijd volop de sfeer en "warmte" die kaarsjes in huis geven. Maar lange kaarsen of stompkaarsen, zijn met mijn katten geen handig idee. En waxinelichtjes houders zijn vaak wat gedateerd of eenvoudig.

Ik heb nu echter iets gevonden, waardoor het branden van een waxinelichtje veel leuker en gezelliger wordt. namelijk de Candlecover. De candlecover is een trendy omhulsel voor waxinelichtjes. Het is eenvoudig en toch staat het heel chique in huis waardoor het echt net dat beetje extra sfeer geeft. Het is eigenlijk een heel eenvoudig idee en het geeft een mooi resultaat. 

Ruime keuze

Op de site van candlecover is er keuze uit meer dan 125 motieven voor jouw cover. Deze zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Hierdoor kan je op de site makkelijk zoeken op thema of kleur. Enkele categorieën wil ik graag wat meer toelichten om je een beter idee te geven van de ruime keuze.

Motif-line

Binnen deze lijn vindt je alle motieven. Het voordeel van zoeken in deze categorie is dat je op kleur kan zoeken. Hierdoor kan je makkelijk de cover aanpassen aan de sfeer in je huis.

Thema-line

In deze categorie zoek je op thema. Te denken valt aan bloemen, spa & beauty, geloof, food & beverage en nog veel meer.  Tevens zijn er ook covers verkrijgbaar met als thema Alpe d'HuZes, welke met een actie voor dit doel goed van pas komen.

Uni-line

Binnen deze lijn vind je Candlecovers in die geheel in één kleur zijn. Deze zijn ideaal als je een set wil maken met een motief en een rustige tegenhanger of als je de rust in huis wil bewaren en niet voor een motiefje wil gaan. 

Bij de sets die ik gekozen heb heb ik ook enkele uni-line covers gebruikt. Dit omdat ik dan de cover met het motief mooie naar voren vind komen. 

Winter-line

In de winactie heb ik één setje dat volledig bestaat uit covers die je vindt binnen de winter-line. Mooie winterse covers met sneeuw, kerstballen, schattige tekeningen of kerstwensen. Dit zijn ideale covers voor bij het kerstdiner of als cadeau voor onder de boom. 

Tatoo-line

De tatoo-line is de wat stoerdere reeks met covers. Deze covers zijn geïnspireerd op tatoeages. Lekker opvallend en gek dus. Hiervan moet je wel echt houden want de designs zijn heel uitgesproken. Zelf is deze reeks niet mijn smaak dus die vind je ook niet terug in de door mij gekozen covers.

Eigen ontwerp

Wil je voor een feest je candlecovers laten aanpassen aan het thema of de reden. Dan is het mogelijk om je eigen design door te geven. De candlecover in uni kleur wordt dan bedrukt met een eigen tekst, foto of logo. Hiervoor moet je wel minimaal 10 stuks bestellen van dat ontwerp.

Mijn mening

Ik vind de keuze heel fijn want hierdoor kan je dingen echt goed combineren en aanpassen aan wat je als interieur hebt. Daarnaast valt de prijs ook wel mee. Mijn favoriet uit de setjes die ik gekozen heb is setje 2 of 5. Setje twee vanwege de kleuren en het patroon. En setje 5 omdat ik hier het thema geluk uitgezocht heb. 

Winactie

Ik mag namens candlecover 5 sets van 2 covers weggeven. Deze sets zijn door mij geselecteerd op Margriet Winterfair.  Wat moet je doen om een set te winnen?

 

1. Laat een reactie (van minimaal 2 volzinnen) achter bij dit bericht.

2. Voeg een extra zin toe waarin je aangeeft welke set je wil winnen.

3. Laat een reactie (van minimaal 2 volzinnen) achter bij een van mijn andere berichten.

 

De set waaruit je kan kiezen zijn:

1. Hotstones en Flora

2. Autumn leaves en Uni orange

3. Inspiration en Uni lilac

4. Xmas silver en Snow

5. Good luck en Uni green

 

Wil je een extra kans maken? Kijk dan op mijn instagram voor de aanvullende actie. Deze komt Dinsdag 17 december 2019 online

 

Meedoen met deze actie kan tot en met maandag 23 december. Op 24 december maak ik de winnaars bekend via mijn blog en instagram. Volg mijn Instagram dus zodat je meteen op de hoogte bent.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Robbin
een jaar geleden

Wat een leuk blog. En hele mooie fotos! Leuke houders ook. Vooral de Hotstones/Flora en Autumn leaves/Uni orange vind ik heel mooi.

Jesse
een jaar geleden

Dit is de eerste keer dat ik deze blog bekijk. Het is zeer duidelijk en fijn om te lezen! De foto's van de candlecovers zijn superleuk! Vooral de Xmas silver en Snow zijn heel mooi.

nicole orriens
een jaar geleden

Wauw, wat een superleuk idee zeg! Ik vind het heel goed bedacht. Op die manier heb je ineens een heel ander effect met eigenlijk iets heel eenvoudigs.

Betsie de Laat
een jaar geleden

Wat n mooie, sfeervolle lichtjes
Zou bij zeker mooi staan
Ik denk dan aan de tatoo line

Marjan de Koning
een jaar geleden

Wauwh, Laura, wat een professionele blog en wat veel items en onderwerpen om te checken! Ik raak niet uitgekeken! Ik ga zeker vaker checken. Enne...de uni-line heb ik in het echt al bij je thuis gezien: de mooiste voor mijn schoonouders op de schouw...

Sherry
een jaar geleden

Ik weet wel wie blij gaat worden van deze winactie. Ik ga het met haar delen. Ze gaat vast meedoen.

Dianne Taheij
een jaar geleden

Mooie blog met een goede en duidelijke uitleg en toelichting. Ik heb er inmiddels eentje thuis staan. Prachtige gloed komt ervan af.
Ik wil graag gaan voor de inspiration and uni lilac.