De sokkenbaas, een sokkenabonnement [3] regenboog

Gepubliceerd op 31 maart 2020 om 10:10

Jullie konden al lezen dat ik van deSokkenbaas.nl een sokkenabonnement mocht proberen. Het eerste paar sokken dat ik ontving was een paar van het merk Happy Socks met badeendjes. Maar laatst ontving ik mijn 2e paar. Vrolijke sokken van Unabux met regenboogkleuren.

Unabux

In 2009 werd Unabux opgericht in Duitsland. Het doel van Unabux is om de wereld kleurrijker te maken.

Unabux doet dit door kleurrijk ondergoed en sokken op de markt te brengen. Blauw, groen, geel, rood, gestreept, gestippeld, met regenbogen, rare vogels of andere patronen… Unabux heeft het allemaal. 

Eerste indruk

Ik kon me geen vrolijkere sokken wensen in deze rare tijden. Op het moment dat ik de sokken ontvang was mijn behandeling net gestopt, zat ik alleen thuis en zat mijn vriend nog in Japan. Vrolijkheid was dus zeer welkom en vrolijkheid kreeg ik.

Deze sokken voelen zachter aan dan de Happy Socks. En hebben een leuk knoopje aan 1 van de zijkanten van de sok. Een leuk detail wat ik wel kan waarderen.

Wat vind ik verder van de sokken

De sokken zitten lekker en voelen minder warm aan dan de Happy Socks die ik eerder ontving. Zeker met de aankomende lente is dit een voordeel. Ik merk ook dat ze me veel plezier geven. Dit zijn sokken die gezien mogen worden! 

Ze zijn van binnen ook minder bedekt met haakjes waardoor mijn voet er minder in blijft hangen.  Hierdoor vind ik ze een fijner draaggevoel hebben.


De sokken zijn gemaakt van katoen, en daarnaast is polyamide en elastaan gebruikt. Ze moeten immers wel een beetje meerekken toch. 

De bovenste band is niet te strak. Ik heb best stevige kuiten maar die worden door deze sokken niet afgekneld. Dit verhoogd het draagcomfort.

Deze sokken zijn aanraders.

Los te koop

Deze vrolijke regenboogsokken zijn ook lost te koop via de website van deSokkenbaas.nl. Ze kosten dan  € 7,95 en je kan ze hier bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in maat 36-40 of maat 41-46. 

 

Ik ben benieuwd welke sokken ik de volgende keer ontvang. Zullen ze de vrolijkheid van deze overbruggen?

Hebben jullie al weleens Unabux gehad? Of zijn er dingen die jullie graag willen lezen over het Sokkenabonement van deSokkenbaas.nl ? Laat het dan weten.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Joyce - SomedayTodayNL
een jaar geleden

Wat een vrolijke sokken! Zelf draag ik alleen zwarte of witte sokken, aangezien ik vaak wat kwijt raak haha.

rachel
een jaar geleden

ik heb alleen maar sokken van happy socks :D deze ken ik nog niet
https://lafamiliab.nl/

lizette
een jaar geleden

Ze zien er heel vrolijk uit. Het knoopje lijkt me niet fijn met laarsjes aan.

Kimberly
een jaar geleden

Wat een leuke sokken zeg!

nicole orriens
een jaar geleden

Ik vind de kleuren echt geweldig! Zo heerlijk vrolijk.

Mandy
een jaar geleden

Sokken kan je zo onwijs blij van worden he! En een abbo is ook leuk. Ik draag vaak happy socks

hippiemeisje
een jaar geleden

Die zijn echt wel leuk! ZOu ook echt bij mij passen... Ik vind sokken echt wel iets waar je lekker gek mee kan doen, daar word je dan meteen vrolijk van!