18+ lees bewust...

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 15:15

Soms kom je verzoekjes tot samenwerking tegen die je heel spannend vind omdat, ze niet zijn wat je normaal aan samenwerking doet. Toch ging ik deze samenwerking aan, hoe spannend ook. Met het taboe wat rust op dit soort blogs wil ik graag aan de slag. Ik blog ook over depressies dus tijd om een nieuw taboe te doorbreken.

Pleasure time

Het is heel belangrijk en gezond om voor jezelf af en toe wat pleasure time in te bouwen. Gek genoeg ligt er in onze samenleving een taboe op het praten over toys die je op dit gebied kunnen helpen.

Ik moet toegeven dat ik het spannend vind om over dit onderwerp te schrijven. Mede doordat ik echt nooit over het onderwerp seks praat. Maar waar een uitdaging ligt, liggen kansen en daarom ben ik een samenwerking aangegaan met lady pleasure. Want een dame mag ook best een pleziertje hebben.

Lady pleasure

Lady pleasure is een site gericht op de moderne vrouw.  Het is een rustige strakke site waarbij "normale" basis sekstoys speciaal voor jou  geselecteerd zijn. Er zijn veel sites waarop je meteen met extremen geconfronteerd wordt maar hier is dat niet het geval, al zijn  ze wel te vinden mocht je ze zoeken.

De site oogt strak en rustig. De foto's zijn professioneel en doen de vrouwen eer aan. Het zijn foto's die een seksueel getint thema hebben zonder dat ze te expliciet zijn.

Zelf vind ik de site ogen als een site die respect heeft voor de vrouw en die zeer prettig is. Ook wordt er zorg besteedt aan je bestelling en wordt deze discreet verzonden. 

De missie van Lady pleasure is om vrouwen de mogelijkheid te geven zich te ontdekken met plezier. Ik denk dat ze site dit ook uitstraalt en dat ze dit goed bereiken

Supreme Vibe 

Mijn eerste indruk van deze vibrator doe ik op naar aanleiding van wat ik op de site zie. Ik was namelijk best benieuwd over wat mij gestuurd zou worden. Deze vibrator ziet er op het eerste gezicht heel eenvoudig maar wel mooi uit. Het lijkt mij een simpele vibrator die eigenlijk iedere vrouw wel een in huis moet hebben.

De vibrator zit in een eenvoudige maar doeltreffende verpakking. Batterijen zijn niet inclusief bij deze vibrator, maar dat is iets wat vaak zo is. Het is een vrij standaard vibrator. Hij heeft 1 knop waarmee je de diverse standen kan regelen. Wel moet je door de standen heen klikken tot je de voor jouw fijne stand hebt dus dat is een nadeel. Verder is deze vibrator vrij recht toe recht aan.

 

Rapport

1e indruk: 8/10

Verpakking: 6/10

Look & feel: 8/10

Gebruiksgemak: 6/10

 

Bamboo – Sunburst

Ook van deze vibrator doe ik mijn 1e indruk op via de site. De vibrator ziet er luxe uit en heeft een andere vorm dan anders.  

De verpakking ziet er ook zeer luxe uit wat deze vibrator geschikt maakt als cadeau voor een vrijgezellenfeest of 18e verjaardag. 

Ik dacht dat deze vibrator een koude metalen feel zou hebben maar hij ligt fijn in de hand en voelt niet koud. De aan en uit knop kan je meermaals indrukken om zo gebruik te maken van een van de 10 standen. Houd de knop langer ingedrukt en hij gaat weer uit. Het wisselen tussen de standen gaat bij deze hetzelfde als bij de supreme Vibe dus dat is wel een nadeel.

Deze vibrator is klein en handzaam en daardoor makkelijk mee te nemen in je bagage als je op vakantie gaat.  Ik denk dat dit een vibrator is die je als vrouw standaard in je bezit moet hebben.

Deze vibrator heeft de batterij inbegrepen waardoor hij gebruiksklaar is.

Rapport

1e indruk: 7/10

Verpakking: 9/10

Look & feel: 9/10

Gebruiksgemak: 7/10

 

Mocht je na het lezen van dit blog denken, ik wil ook graag wat tijd voor mijzelf... Ik heb van Lady Pleasure een code gekregen waarmee je korting krijgt. Vul bij het afrekenen de code lauraslife20 in voor een leuke korting.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.