Blogs to follow [2]: Bella Beauty

Gepubliceerd op 1 februari 2019 om 08:00

Even voorstellen

Dit blog is van een vriendin van mij. Balou is een leuke, gezellige en vriendelijke meid van 21. Ze is net als ik een dierenvriend en heeft zelf 1 konijn (Fluffy) en een hondje (Jeje). 
Ze houdt ervan om naar festivals te gaan, bezig te zijn met uiterlijke verzorging en te bloggen. 

Haar blog laat zien, wat een vrolijke meid het is. Als je naar haar blog kijkt dan zie je roze, heel veel roze.  

Waar gaat het over?

Bella Beauty is een blog waar je vanalles en nog wat terug  vind. Maar wel vaak met een tintje roze. Het gaat over home, beauty en fashion. Met fashion en make-up heb ik zelf niet zo veel, maar ik vind dit blog toch heel leuk om te lezen. De manier van schrijven vind ik heerlijk en ik merk dat ik soms wel eens wens ook zo te kunnen zijn.

Bella Beauty heeft van ver moeten komen en is trots op waar ze nu staat. Ze blogt voor de fun al heeft ze wel enkele vaste columns.  Iedere maand heeft ze een wishlist om te laten zien wat er die maand bij haar op haar lijstje staat. Aan haar heb ik ook gevraagd of ik ook een wishlist mocht doen. En al hebben we alle twee een column met dezelfde naam. Ze zijn zeer zeker heel verschillend. 

Tevens heeft ze de serie my lovely things. Deze komt iedere 3e zondag van de maand online. In deze serie deelt ze per keer 6 foto's van dingen die ze echt heel mooi vindt. Om zo haar lezers te inspireren. 

Inspiratie

Voor haar blog haalt ze overal inspiratie uit.Als ze is gaan shoppen deelt ze 90% van wat ze kocht met haar volgers en haar konijn Fluffy heeft ook een eigen pagina op haar site.  Hier deelt ze tips, informatie en leuke weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat konijnen hele schone dieren zijn? ze wassen zich heel vaak maar dit kan geen kwaad.

 

Dat Bella Beauty gek is op dieren zie je ook terug in haar favoriete blog op mijn site. Zij vind de pagina catmom geweldig en dan vooral de pleegkittens. 

Op de vraag of ze, als ze haar blog opnieuw zou starten, iets anders zou doen is haar antwoord heel resoluut dat ze dat niet zou doen. Haar blog maakt ze op gevoel en hij groeit nog steeds. Dus ze wil wat ze nu heeft niet anders doen. 

This or that

Voor deze blogs to follow heeft Bella Beauty een This or that ingevuld.  

 

Enkele kanttekeningen hierbij waren:

  • Als ze moet kiezen tussen honden en katten dan kies ik voor honden. maar ze houdt van alle dieren. 
  • Ze houdt 1000% van de zomer.
  • Op Netflix heeft ze pas 1 serie gezien.
  • Ze zou haar Iphone en Ipad niet willen missen.
  • Ze doet alles met de auto.

 

Ik raad jullie dit blog aan omdat het een feel good blog is. Het laat leuke en mooie dingen zien en geeft je een positieve kijk op het leven. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Neeltje
2 jaar geleden

Leuk dat je op deze manier andere blogs uitlicht :)