Fresh start

Gepubliceerd op 7 januari 2019 om 07:57

Goedemorgen! De 1e week van januari is  alweer voorbij. Een week vol nieuwe dingen, voornemens en avonturen. Zo ben ik begonnen met dit blog en vanaf vandaag ook met het Day zero project. Verder heb ik 2 spinninglessen gehad, bij de fysio gezeten en een markt gedraaid.  Heel wat dingen dus in een week. Geen wonder dat de tijd zo snel gaat.

Hieronder zal ik terugkijken op enkele gebeurtenissen. lezen jullie mee?

 

Blog

Op vrijdag 4 januari ben ik met dit blog begonnen. Gewoon omdat ik er zin in had en een beetje omdat ik jullie wilde meenemen in mijn leven. Met pleegkittens, twijfelmomenten, doelen, uitdagingen en vele andere dingen.  Binnen het deel catmom zullen de berichten wat minder frequent zijn gedurende de wintermaanden. Maar zodra het lente wordt zullen er vast wel weer meer kittens hun weg naar ons huisje vinden en dus ook meer verhalen komen. Shadow en Spidey zullen wel nog genoeg avonturen beleven dus daar komt nog wel af en toe een update van. Ik heb dar sowieso nog verhalen van achter de hand. Dus nog geen verveling in die hoek.

#monthly_craft

Binnen mijn webzine ben ik deze week begonnen met het opzetten van een thema per maand om mee te knutselen. In de maand januari is dat Party. Ik deel wat mensen maken en zal ook zelf dingen laten zien. Ik Deel dit vooral op instagram (@ygm.webzine). Het is leuk om dit te doen en ik bedenk de thema's zelf. Tot nu toe heb ik ook al veel enthousiaste mensen gezien die willen meedoen. Doe jij ook mee?

Voornemens

Aan het begin van een nieuw jaar is het ook tijd voor nieuwe voornemens. Die van mij heb ik nog nergens genoemd. Natuurlijk heb ik mijn Day zero project maar daarnaast heb ik ook gewoon nog andere dingen waar ik aan wil werken. Zo wil ik gewicht verliezen door o.a. minder suiker te eten en meer te sporten. (o.a. Mont Ventoux). Ik wil meer op bezoek gaan bij mijn oma. SInds opa vorig jaar juni overleed ben ik daar maar 1x geweest. Ik vind het namelijk heel lastig daar nu in huis te zijn omdat opa daar overleden is en opgebaard heeft gelegen. Maar oma is 84 en ik wil niet achteraf zeggen dan ik spijt heb van het te weinig daar zijn.  Ik wil ook leren om meer georganiseerd te zijn. en dan vooral in het huishouden en in mijn planning nakomen. En ik wil leren om trots op mijzelf te zijn. Dit is mogelijk mijn moeilijkste voornemen om te behalen. 

Spinninglessen

Ik heb deze week 2 dagen achter elkaar een spinningles gehad. Normaal ga ik spinnen op maandag en woensdag. Maar doordat het maandag oudjaar was heb ik donderdag een inhaalles gehad. Het was een flinke beproeving. Ook omdat ik op donderdagochtend bij de fysio zat voor een blessure.  En dat al op 3 januari... De lessen gingen verder wel goed en ik merk dat ik het al beter volhoud dan dat ik aan het begin deed. Vanavond mag ik weer spinnen maar eerst dadelijk weer naar de fysio. We blijven wel bezig zo. 

 

Markt

Om mee te doen aan Team Mont Ventoux van de Amarant groep, is deelnamegeld nodig. Dit zijn mijn buddy en ik nu aan het verzamelen. Gisteren stond ik daarom op een markt. Iets wat ik enkele jaren terug vaker deed. Ik heb genoten van de praatjes die ik met klanten kon maken en we hebben maarliefst € 70 opgehaald. Daarmee zitten we nu op €600,-. Dit is al een geweldig bedrag maar we hopen de €1000 te halen. Nog maar 400 euro te gaan. Je zou zeggen dat dat moet lukken. Op 17 februari sta ik weer op de markt. Maar ook online kunnen mensen geld doneren. Hoe dat kan lees je hier.

Dit waren maar enkele gebeurtenissen deze week. Wie weet doe ik wel ieder week een update, daar ben ik nog niet over uit. Voor nu ga ik starten met mijn taken van vandaag. Ik wens jullie een fijne dag en succes met het behalen van je doelen.

 

Liefs Laura


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Lindsey Beljaars
2 jaar geleden

Wat goed dat je weer zo fanatiek aan het sporten bent geslagen in het nieuwe jaar. Uiteraard nog de allerbeste wensen voor 2019!

Laura
2 jaar geleden

Dat sporten heb ik eind vorig jaar al in gang gezet. Helaas door ziekte toen in december niet veel kunnen doen maar de spinningles van gisteren was les nr 6. Jij ook nog de beste wensen.

Xarifa
2 jaar geleden

Wat fijn dat je het bloggen weer hebt opgepakt! Jij ook heel veel succes met al je doelen behalen

laura
2 jaar geleden

Dankjewel.

Joost Poppinga
2 jaar geleden

Gaaf dat je gaat bloggen! Ik wens je daar heel veel succes mee.

laura
2 jaar geleden

Dankjewel. Ik ga mijn best doen.

nicole orriens
2 jaar geleden

Lief van je dat je meer naar je oma wilt gaan. Dat zijn inderdaad dingen die je niet te lang moet uitstellen.

laura
2 jaar geleden

Dankje voor je reactie. Het is niet dat ik nooit ga. Maar sinds mijn opa overleden is vind ik het heel lastig. Ik ben sindsdien maar 1 keer daar geweest. Wel heb ik haar een paar keer gezien op verjaardagen of bij mijn ouders thuis maar het blijft helaas lastig. Ik ben niet zo goed in dingen verwerken.

Rory
2 jaar geleden

Je bent veel dingen aan het doen! Mijn blik viel op je dilemma voor wat betreft je Oma bezoeken. Zonder te oordelen of ongevraagd advies te willen geven zou ik willen zeggen: probeer af te spreken. Als ze nog buiten kan en wil lopen, maak dan samen een kort wandelingetje. En probeer het een los te koppelen van het ander. Of juist niet. De ziel van je Opa is altijd op een positieve manier bij je. In je hart. Het vermijden van het huis waarin hij heeft gewoond, is gestorven en opgebaard draagt denk ik niet bij aan het uiteindelijke verzachten van het verdriet. Heel veel sterkte.

Laura
2 jaar geleden

Oma is mega fit. Ze loopt, fietst en zit op facebook. We moeten ook afspreken, maar dat vind ik wat eng. Maar ik ga hrt wel meer doen. Hoe lastig ook. Angsten en vervelende gevoelens zijn er om te overwinnen.

dhiniNL
2 jaar geleden

Wat goed dat je weer gaan bloggen en bezig sporten. Succes met je doelen

https://dhini.nl

Laura Derks
2 jaar geleden

Dankjewel. Ik doe mn best.

Trudy
2 jaar geleden

Mooie plannen voor 2019. Wat is Day Zero? Super dat je geld inzamelt voor je team Mont Ventoux.

Laura Derks
2 jaar geleden

Dankjewel. Day zero project is een countdown. Je begint op dag 1001 met 101 doelen en op dag 0 (day zero) heb je geen doelen meer over.
Mijn team mont ventoux kan je volgen op hun website,klik daarvoor op de link in het bericht.

Gabriëlle
2 jaar geleden

Super tof dat je een blog bent begonnen. Ik ben ook weer fanatiek aan het sporten heerlijk :)

Laura derks
2 jaar geleden

Dankje. Heerlijk vind ik t nog niet maar ik ga ervoor. Ik heb een doel dat scheelt.