Boeken, bloggen en veel meer

Gepubliceerd op 13 januari 2019 om 19:25

Een nieuwe week is voorbij. De eerste volle week van mijn blog. Een week waarin ik al ruim 200 bezoekers op mijn blog heb gehad die per bezoeker ongeveer 3 pagina's bekeken. Zeker geen slecht begin. 

Naast dit gebeurde er natuurlijk nog veel meer deze week. Graag neem ik jullie mee op reis langs enkele hoogtepunten.

Spinning, tot het gaatje

Op maandag en woensdag had ik weer spinninglessen.  Dit waren zeer zware lessen door prikkels en bepaalde spiergroepen die we aanspraken. Ik heb ze echter alle 2 helemaal volbracht en daar mag ik volgens vele heel trots op zijn. Hoe deze lessen vergingen lees je op mijn blog van de Mont Ventoux

Owja, ik zie er een beetje groen uit maar dat komt door de lichten. 

Autisme

Ik heb mijn site van enkele jaren terug toegevoegd aan deze site. Sindsdien staat er informatie over autisme online en ook wat blogs over hoe ik dingen ervaar door mijn autisme.

Gedichten

Met het toevoegen van mijn vorige blog kwam ik ook weer een gedicht tegen. Hierdoor besloot ik diverse gedichten met jullie te willen delen.  Daarom heb ik onder het kopje creatief een extra kopje gemaakt voor de gedichten. Hier zal ik geregeld een nieuw gedicht plaatsen.

Cadeautje

Om mijzelf te helpen met mijn day zero project. Gaf ik mijzelf een cadeau. Het lig hier te wachten tot mijn verjaardag ingepakt en wel. Ik hoop dat ik hem zo lang kan laten liggen. Het is iets heel leuk wat ik hier ook wel een paar keer voorbij zal laten komen de komende weken.

Alles kan een mens gelukkig maken.

Ook kocht ik een nieuw boek. Dit boek ben ik al gaan lezen en de lessen uit het boek zal ik verkort bespreken op mijn blog. Het wordt nog druk!

 

Mindvoel remindertjes.

Als laatste ben ik ook begonnen met de Mindvoel remindertjes. deze kaartjes moet je eigenlijk iedere dag pakken maar ik ben van plan ze ieder weekend te pakken. Op die manier kan ik, in mijn eigen tempo, mindfull bezig zijn. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Maartje
2 jaar geleden

Hey Laura,

Ik heb nu de eerste pagina gelezen en ben voor nu te moe om verder te lezen, maar wilde kwijt dat jij echt mega trots op jezelf mag zijn. Wat jij de afgelopen maanden voor stappen gemaakt hebt. Ik heb jou in een voor jou donkere periode leren kennen. Ik herken veel van mijzelf in jou. Het zal de autisme wel zijn 😉......ga zo door en we moeten snel een keer weer afspreken 😘

missynicolekatje
2 jaar geleden

Wauw wat een gaaf stukje heb je geschreven zeg.
heb veel respect voor je en jij mag best trots op jezelf zijn hoor.