Verjaardagsweek

Gepubliceerd op 20 januari 2019 om 11:15

Het is zondag 20 januari en er is weer een week voorbij. Een week waarin ik bagger geslapen heb door pijn in mijn schouder, jarig was en enkele DIY's in het voren heb gemaakt.  Mag ik jullie weer meenemen op mijn reis door deze week? 

Spinningles met blessure.

Zoals jullie weten heb ik op maandag en woensdag spinninglessen. Deze maandag was het weer zover en ben ik door mijn vriend naar Tilburg gebracht. De les begon met een nieuwe leerkracht en nieuwe muziek. Het was een les van vage aanwijzingen en grenzen aangeven. Maar ook een les die eindigde vol met pijn. MIjn schouder klemde heel mijn zenuw af. Hierdoor leek het alsof ik te lang op mijn onderarm en hand had gelegen en deze nu sliepen. Daarna viel het gevoel en enigszins de kracht weg. Dit werd gevolgd door een heftige zenuwpijn. Dit is allerminst plezierig en heeft eigenlijk tot en met nu voor pijn en tintelingen gezorgd. 
Ja mijn verjaardagsweek begon rot.  
Ik ben bij de huisarts geweest en heb bij de fysio gezeten. De pijn is nu minder en de tintelingen zijn ook minder. Beide zijn helaas nog niet weg. 

Nieuw konijnenhok.

Een tijd terug hebben we via mijn oom een konijnenhok kunnen krijgen. Dit heeft een hele tijd bij mijn ouders gestaan zodat mijn vader het op kon knappen. Gisteren, op mijn verjaardag, heeft mijn vader het meegenomen naar ons en in elkaar gezet. De konijnen zijn er super blij mee en rennen constant rond. Super lief om te zien. Ze maken zelfs binkies!  Helemaal goedgekeurd dus. 

 

DIY's gemaakt.

Vanaf deze week komt er op iedere dinsdag een DIY online.  Omdat ik de afgelopen week al vaak om 3 uur of half 4 wakker was heb ik al wat vooruit kunnen werken. Hierdoor staan er nu enkele DIY's klaar zoals de memorybox die je hiernaast ziet staan. 

Ik heb ook lekker op pinterest rondgekeken en diverse leuke DIY's gevonden. Ik kan de komende tijd vooruit.

Boeken.

Ik heb op mijn verjaardag al enkele boeken gekregen. Waaronder een boek van mijn wishlist! Super tof natuurlijk. Wat het nog mooier maakt is dat ik dit boek kreeg van mijn buddy die samen met mij de berg op gaat. Dat maakt het wel extra speciaal. 

Ook ga ik mijzelf een boek cadeau met tips voor offline zijn en kreeg ik een boek over de beste versie van jezelf.

reviews van deze boeken vinden jullie binnenkort in de boekenkast

Kruk.

Deze kruk is misschien niet iets wat je in je interieur zou zetten. Maar voor mij is hij van onschatbare waarde. Mijn opa (juni2018) heeft voor ieder oudste kleinkind zo'n kruk gemaakt. Dit is de mijne en iedere verjaardag staat hij beneden omdat we dan stoelen te kort hebben. Hij staat de rest van het jaar op mijn kamer. 

Gisteren stond de kruk weer beneden en bedacht ik me dat hij nu extra speciaal is omdat opa hem gemaakt heeft en ik op deze manier nog iets van opa heb. Hij is er zo toch een beetje bij. 

Na de drukte van deze week is het bijna tijd om bij te komen. De katten doen dit al lekker op de kussens. Ik ga dat vanavond doen met een heerlijk warm bad. Ik heb lekkere badschuim gekregen en ga deze gewoon meteen testen. 

Ik wens jullie nog een fijne zondag en hoop dat jullie dit blog leuk vonden.

Owja... Ik kreeg ook nog een heel speciaal  handgemaakt cadeau. Wat dit is zal ik jullie in een blog over alle verjaardagscadeaus vertellen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Balou
2 jaar geleden

Het was erg gezelligđź’• En wat een prachtig hok met je knappe konijntjes! Pak goed je rust en ga lekker genieten van je warme bad

nicole orriens
2 jaar geleden

Wat vervelend dat je zo'n pijn hebt. Gaat die blessure met rust weer over, of moet je er echt wat aan doen denk je?

Jouvence.nl
2 jaar geleden

Leuk om te lezen. Wat een mooi groot hok voor de konijnen!

Anne van Huis
2 jaar geleden

Leuk om te lezen. En wat een gave DIY's!! Ga het in de gaten houden X Anne

Julie
2 jaar geleden

Wat gek, ik heb deze week ook erg last gehad van pijnen in mijn schouder. Straalt helemaal uit naar mijn vleugeltje en mijn nek! :( Wat een leuke DIY's trouwens! :-)

Ă­ngrid
2 jaar geleden

dan lekker relaxen nu. heerlijk in een lekker schuimend bad

Marieke
2 jaar geleden

Die kruk is inderdaad niet iets wat in mijn interieur zou passen. Maar toch; wat istie mooi! Bijzonder.

lodi
2 jaar geleden

wat een prachtige foto van de katten! sterkte met je blessure

Kristof
2 jaar geleden

Proficiat met je verjaardag en hopelijk snel weer beter met je blessure!

dhiniNL
2 jaar geleden

Wat leuk blogpost! Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Wat mooi hok voor de konijnen

https://dhini.nl

Gabrielle
2 jaar geleden

Alsnog gefeliciteerd en wat heb je een mooi hok! Rust nemen is belangrijk en erg goed.

Rory
2 jaar geleden

Gefeliciteerd! En kijk goed uit met die blessure. Ik heb zelf de neiging om door te gaan en er zoveel mogelijk voor te willen gaan. Maar bij mijn yogalessen leer ik ook dat pijn nergens goed voor is. En dat je daarnaar moet handelen. Dus wees voorzichtig en ik hoop dat het snel weer beter gaat. Veel plezier met het lezen in de boeken die je hebt gekregen! En ik begrijp je helemaal van de stoel. Heel dierbaar.

Bryan Blaes
2 jaar geleden

Wat een leuke spulletjes!