Sneeuw en stress

Gepubliceerd op 28 januari 2019 om 08:49

Zo beste lezers, weer een week voorbij. Een week waarin ik veel op de bank heb gezeten met pijn in mijn arm, maar ook heel veel dingen heb kunnen doen en kunnen regelen.

Voor mij was het een spannende week maar zeker ook voor Shadow en Spidey. Lezen jullie mee?

 Sportarts.

 Op maandag moest ik naar de fysiotherapeut en de huisarts mijn arm doet Helaas nog steeds pijn en heeft nog steeds tintelingen. Daarom krijg ik een doorverwijzing naar de sportarts gelukkig kom ik hier op woensdag al terecht. De sportarts heeft onderzoek gedaan en vervolgens besloten mij door te sturen naar een neuroloog hier kan ik komende donderdag naar toe Dit vind ik natuurlijk heel spannend, want ik ben benieuwd wat hij gaat zeggen. Wel heb ik ondanks de pijn kunnen sporten. Dan maar gewoon met een mitella op de fiets, maar ik heb een training gehad.

Blogger gezocht.

Via een facebookgroep ben ik in contact gekomen met mensen die bloggers zoeken. Hierdoor heb ik nu wat nieuwe spullen ontvangen die ik kan testen en waarover ik een review kan schrijven. Ook heb ik voor enkele sites en bloggers een gastblog geschreven en deze komen eerdaags online.

 

Tevens ben ik begonnen met een tag, dat betekent dat iemand mij in een ander blog tagt en ik vervolgens dat blog voortzet op mijn blog. ook hier tag ik dan weer mensen zodat het blog doorgegeven wordt. Momenteel ben ik bezig met het invullen van een huishoudtag en het creëren van een creatievetag deze bestond namelijk nog niet.

 

Mijn eerste blok voor Cattish zal vandaag online komen. In dit blog vertel ik over kattenspeeltjes die al in huis hebt. Ik laat diverse voorbeelden voorbij komen. Dit blog deel ik over 2 weken op mijn eigen site.

 

Sneeuw

Het heeft deze week flink gesneeuwd. De natuur was hierdoor bedekt onder een witte deken en ik trok de schoenen aan om op uit te gaan. Ik schoot mooie plaatjes en heb me voorgenomen om vanaf nu iedere ochtend een half uurtje wandelen in het weekend is dit er al bij ingeschoten omdat het heel slecht weer was. Hier moet ik nog iets op verzinnen.

Kennismaking

Zoals Jullie op Instagram konden zien, hebben Spidey en Shadow kennisgemaakt met Doeske. Doeske is de hond van papa en mama. Deze kennismaking ging beter dan verwacht al is Doeske wel bang van Shadow, omdat die meteen uithaalde. Maar het Spidey gaat het redelijk. Ik vind het belangrijk dat onze katten met honden om kunnen gaan, omdat Doeske dan af en toe hierheen kan. En ik vind het ook belangrijk, omdat ze dan aan kittens door kunnen geven dat honden niet eng zijn.

Stress

Gisteren toen ik dit blog wilde gaan typen gaf mijn laptop een melding. Er was iets mis met de harde schijf en deze moest hersteld worden. Tot die tot die tijd mocht ik mijn laptop niet gebruiken.
Ik riep meteen mijn vriend erbij die de rest van de middag en avond bezig is geweest met het herstellen van mijn laptop en de hardeschijf. 
Momenteel type ik dit blog op mijn laptop maar het begin was op mijn telefoon. Ik krijg wel telkens meldingen en moet echt nog even goed naar de laptop laten kijken maar hij werkt in ieder geval weer. 

Ik wens jullie een fijne week en hoop dat het weer wel beter wordt. Anders heeft mijn voornemen voor iedere dag een half uur wandelen weinig zin. Wie heeft er tips voor een oefening die ik binnenshuis kan doen, als het slecht weer is?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lizzie
2 jaar geleden

ohh eng altijd als dat soort meldingen getoond worden op je laptop, hopelijk blijft ie t voorlopig goed doen!

Iris
2 jaar geleden

Hoi Laura, misschien van die indoor workouts met pilates achtige oefeningen. Ik moet deze nu voor mijn rug doen en merk dat je met een korte tijd oefeningen doen al best veel beweging hebt, en je meer spierkracht opbouwt:)
Enige wat handig is ervoor is een fitness matje