Creatieve beurs en bankhangen

Gepubliceerd op 3 februari 2019 om 08:25

En toen was het opeens alweer februari. De 2e maand van het jaar. Mijn blog is nu bijna 1 maand oud.  Ik heb bijna 1000 bezoekers gehad en die jullie hebben samen bijna 2000 pagina's bekeken. Super tof natuurlijk! De maand januari sloot ik af met bankhangen, een onderzoek en nieuwe ideeën. De maand februari startte met een gezellige meidenmiddag en een creatieve beurs.

 

Onderzoek

Zoals jullie weten werkt mijn arm niet altijd mee. Dat zorgt er ook voor dat ik minder actief ben op mijn blog want ook met typen luistert hij niet goed waardoor ik 3x zo lang doe over het schrijven van een blog. Op 31 januari had ik een gesprek bij de neuroloog. Deze ging weer allerlei testjes doen en besloot dat ik toch nog verder onderzoek nodig had. Mijn pink had amper tot geen kracht en de rest van mijn arm was verzwakt. Ook hoorde de pijn niet zo erg te zijn. Komende maandag heb ik een onderzoek van mijn spieren en zenuwen. En dan dinsdag de uitslag. Ik ben zo benieuwd en vind het ook heel spannend. Maar ik besloot dat ik hoe dan ook de bergtop ga halen. Hoe??? Dat zien we nog wel. 

 

Interview

Op vrijdag had ik een interview met iemand van een plaatselijk huis-aan-huiskrantje. Zij kwam mij interviewen over de Mont Ventoux. We hebben ruim een half uur gesproken en dat was best vermoeiend. Maar ik heb dit ergens wel als leuk ervaren. Ik kijk uit naar de publicatie en ben er echt heel benieuwd naar. Als het krantje uit is dan zal ik het interview inscannen en ook hier delen. 

 

 

#Projectvalentijn

In de laatste dagen van januari kregen we te horen dat PostNL de kusjesactie niet door laat gaan. Super jammer om te horen natuurlijk en daarom wilde ik wel iets doen om de liefde te delen. Ik bedacht project valentijn. Hierbij ga ik aan alle ouderen die in best bij 2 verzorgings/bejaardentehuizen wonen een kaart schrijven en deze op valentijnsdag afgeven. Op woensdag kreeg ik te horen dat dit 145 kaartjes gaan worden! WOW, ik kan nog even vooruit. Heb jij nog kaartjes die ik mag gebruiken dan mag je ze altijd afgeven. En als je zelf dit project wil uitvoeren dan kan dat ook. Neem dan contact op met een lokaal verzorgingstehuis. 

 

Bankhangen

De laatste week van deze maand bracht ik vooral door met het hangen op de bank. Mijn arm wil niet altijd en dit is heel erg vervelend. Als ik op de bank hang dan is dat omdat ik echt even niet anders kan. Inmiddels is Vampire diaries helemaal af en ben ik begonnen aan the originales. Tevens heb ik nog wat leuke films ontdekt die ik ook zeker nog in een blog voorbij ga laten komen. 

 

Meidenmiddag

Op Vrijdag 1 februari kwam in de middag Balou langs. Zij beheert Bella Beauty. De Blogs to follow van februari. 

Samen zijn we gezellig gaan lunchen in best en een beetje gaan shoppen. Ik kocht kaartjes en wat kattenspeeltjes, zij kocht mandarijnen. Ach verschil moet er zijn;)

We hadden een gezellige middag die we zeker nog vaker moeten over doen.

Creatieve beurs

Op zaterdag mocht ik naar Creaweekend. Een creatieve beurs in Gorinchem. Ik Ben in het najaar naar de 1e beurs hiervan geweest en dit keer mocht ik weer. Ik heb gezellig bijgekletst met Rowie, Nouksan en Brechtje van Gestipt
Ook heb ik leuke dingen gekocht en een praatje gemaakt met DenDennis. Er was ook een stand met als afkorting L.A.P. Zoals sommige van jullie weten is dit ook mijn afkorting. Wat zij doen vertel ik in een ander blog.

Lekker ontspannen

Toen ik thuis kwam van de beurs was ik op. Mijn arm had minimaal 4x op slot gezeten waardoor mijn beweging niet lukte. Is 3x in kracht uitgevallen en 1x helemaal. De beurs was leuk, maar het eist z'n tol. 

Daarom sloot ik af met een lekker 1.5 uur in bad liggen met heerlijke badschuim van de Lidl. Deze ruikt heerlijk fris en geeft mega veel schuim.

Het was dus een week met ups en downs. Maar wel een geslaagde week. 
Wat hebben jullie deze week gedaan?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.