Afsluiten met een knalfeest

Gepubliceerd op 11 februari 2019 om 08:59

Jullie hebben in mijn andere blog al wel kunnen lezen dat deze week flink zwaar was. En ondanks dat ik daar in dat blog al veel vertelde gebeurde er nog veel meer.

Gedichtenbundel 

Ik vond deze week mijn oude boekje met gedichten. Hierin heb ik enkele jaren terug gedichten geplakt om ze te bewaren.  Deze gedichten ben ik nu langzaamaan op deze site aan het zetten. Ze staan onder de pagina onder het kopje gedichten.

Ik zal de komende tijd hier diverse gedichten plaatsen zodat ook jullie ze kunnen lezen. 

Balletje balletje 

We zijn begonnen met het leren van trucjes aan de katten. Ze kunnen al een high-five geven en we zijn nu aan het proberen of ze ze ook balletje balletje kunnen laten doen.

Dit is toch nog lastiger dan gedacht. We zijn begonnen met 2 doorzichtige glazen. Op die manier kunnen we het langzaamaan opbouwen. 

PPP

Bij het koor waar ik bij zit hebben we voor de carnaval al een feest. De past oe pak nog party. Dat was afgelopen zaterdag. Ik vier al jaren geen carnaval veer dus ik heb van mijn ouders een gekleurde jas geleend. Mijn haren deed ik in 2 K3 staartjes en daar voegde ik wat lintjes aan toe. Daarna maakte ik mijn neus rood met behulp van een oogpotlood en toen was ik er klaar voor.

Het was echt mega onwennig en ver buiten mijn comfortzone. Maar het feest was leuk. Het was vooral een avond genieten van stukjes die mensen hadden ingestudeerd. Daarna (om half 12), ging de muziek aan en werd er echt gedanst. Gelukkig was dit niet alleen maar carnavalsmuziek, maar ook gewone hits die wij in volle overgave mee zongen. Helaas niet altijd even zuiver...  Sommige hadden er echt een heel werk van gemaakt. Leuk om te zien en bewonderenswaardig. 
Voor mij blijft het echter bij De ppp en de optocht. Veel meer carnaval is nog iets te onwennig. 

Spelletjesavond

Op zondag hadden mijn vriend en ik een lamdag. De hele week en het feestje op het einde hebben bij mij z'n tol gekost. Ik heb helaas door mijn autisme na een feestje een flinke kater zonder alcohol. Ik ben dan heel de dag moe, heb het constant koud en heb constant hoofdpijn. 
Gelukkig is dat met een dag rust nemen wel over en die rust namen we op een goede manier. We gingen in de avond lekker samen in bad en daarna hebben we op bed spelletjes gespeeld. Gewoon ouderwets gezellig en knus.

 

Dus mijn drukke, chaotische en zware week, liep toch nog goed en relx af. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike
2 jaar geleden

Wat leuk dat je wat met je gedichten gaat doen.

orriens nicole
2 jaar geleden

Fijn dat de drukke week een fijn einde had. Ik vind de foto van jou erg leuk!