Vooruitgang en Feest

Gepubliceerd op 20 februari 2019 om 04:25

Een nieuwe week en nieuwe kansen. Dat was zeker hoe ik de afgelopen week in ging. Ik had namelijk een vervelende week achter de rug en ik wilde het deze week anders zien. Ondanks enkele tegenslagen heb ik toch een goede week gehad. Werd ook wel eens tijd.

Interview

Ik heb een tijdje terug een interview gehad met De uitstraling. Dit is een blad wat in Best huis aan huis verspreid wordt. Hierin vertel ik  over hoe ik de training ervaar en welke dalen ik ken/gekend heb. Maar ook hoe dankbaar ik ben voor alle steun en voor de hulp die ik keer op keer krijg.

 

Afgelopen week verscheen dit interview en ik ben er heel trots op. Tot nu toe heb ik ook al hele leuke complimenten gehad.  Ook hebben we deze week de mijlpaal van 750 euro gehaald. Daar ben ik super trots op en blij mee. Natuurlijk gaan we nu voor de 1000 euro. Dit moet met nog 4 maanden op de teller wel te halen zijn. 

 

Mocht je willen steunen dan kan je hier lezen hoe je dit kan doen. 

En ja, ondanks dat mijn arm mij aan het vervelen is ga ik nog steeds naar boven. 

Ziekenhuis

Op donderdag zat ik weer in het ziekenhuis. Ik heb hier in totaal wel 2 uur gezeten. Veel te lang als je het mij vraagt.  Eerst moest ik een foto laten maken van mijn schouder. Daarna moest ik een half uur wachten op de uitslag, deze kreeg ik bij de orthopeed. 

De orthopeed nam uitgebreid de tijd voor mij, hij stelde veel vragen en deed veel (vervelende) onderzoeken. De conclusie was dat mijn schouder aan alle kanten instabiel is. Hij kan dus veel te makkelijk uit de kom. Helaas opereren ze dit meestal niet want als ze hem aan de ene kant vast zetten schiet hij er aan de andere kant weer uit. 

Daarom moet ik een hele lange tijd intensieve fysio ondergaan en dan op die manier gaan trainen om mijn schouder sterk te houden. verder krijg ik een brace om mee te fietsen en moet ik opnieuw naar de neuroloog. komende donderdag en vrijdag mag ik dus weer naar het ziekenhuis.

Lunch met oma

Na mijn bezoek aan het ziekenhuis ben ik met mijn oma gaan lunchen. Dit stond al langer op de planning en ondanks dat ik overprikkeld was van het ziekenhuisbezoek wilde ik dit wel door laten gaan. 

Het was heel gezellig. Mijn oma mag dan dit jaar al 85 worden, ze is heel hep. Ze zit op facebook, gaat gerust mee naar een Pretpark en dan zelfs in achtbanen en ze is zeker geen zielige, eenzame oude vrouw.

Ik nam een bescheiden lunch (2 kroketten met 2 sneeën brood en een ice tea green.) Maar toen ik klaar was zei omdat dat ik nog wat lekkers mocht. eerst zei ik dat dit niet nodig was maar ze bleef aandringen, : Goh ga eens bij de vitrine kijken wat ze voor lekkers hebben..." Dus mijn lunch eindigde met een chocoladebol als "toetje".

Na de lunch gingen we naar het huis van oma. dit was wel even moeilijk want dit is het huis waar opa dood is gegaan en opgebaard gelegen heeft. Oma liet me vol trots de krokussen in de tuin zien en we ontdekten een valentijnskaart. Hij bleek van mijn tante te komen. Ze liet weten trots te zijn op hoe oma doorging nu haar valentijn er niet meer was. Dit zorgde bij oma voor wat tranen en daarna dus ook bij mij. Ach we delen goede en minder goede momenten.

Valentijnsdag

Bij thuiskomst had ook ik wat kaartjes. Dit komt omdat ik met een postgroep een leuke kaartenronde had afgesproken. Maar ook van enkele volgers had ik wat kaartjes. Ik zal ze binnenkort op een blog verder toelichten en laten zien. 

Helaas had ik weinig energie over en kwam er dus niet veel van een gezellig avondje met mijn vriend. we hebben wel samen pizza gemaakt en daarna ben ik op tijd naar bed gegaan. Ik was echt op. Wel had ik nog leuke stropwagelhartjes gemaakt. Die hebben we beide één gehad en daarna hebben we ze voor de volgende dag bewaard. 

Feest

Deze week heb ik gevierd dat ik 150 volgers heb gehaald op instagram. En bij het bekendmaken van de winnaar van de prijsvraag, kon ik ook heel trots melden dat ik al op de 200 volgers zat. Super tof natuurlijk! Inmiddels loopt dan ook een 2e winactie en zit ik alweer bijna op de 250 volgers. 

Lente

Het was deze week voor het eerst lenteweer. Ik heb heerlijk zitten genieten in de tuin. De konijnen mochten weer los lopen in de tuin en ik heb hun hok schoongemaakt. Ook heb ik het oude hok verkocht zodat we de tuin weer op konden ruimen.  Hebben jullie ook zo lekker buiten gezeten? Mijn anemonen zijn trouwens weer uit aan het schieten en in knop gaan staan. 

Markt

Op zondag heb ik een markt gedraaid. Dit deed ik samen met mijn moeder. Het is een zware dag geweest want ik was vroeg wakker, om half 6 zat ik in de auto en om 6 uur was ik bij de marktlocatie. 
De dag ervoor hadden we de spullen al in de auto gezet. Mama had de zware dozen en ik de lichte zodat ik die met 1 hand kon tillen. 
Heel de dag heb ik last gehad door van mijn arm en dan vooral van mijn schouder. Maar ik heb heel de dag volgehouden en een toffe dag gehad.  Het was geregeld best druk aan mijn kraam en mensen vonden dag ik mooie spullen had. 

Dit was mijn week. Hoe was die van jullie? Hebben jullie ook zo genoten van het lenteweer? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.